Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Škrinju sa sladoledima isključili iz struje, odgurali je 100 metara i obili. Ukrali sladolede vrijedne 2200 kuna

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
23.09.2021.
u 13:06

Nije priopćeno što su napravili sa sladoledima. Odnosno jesu li ih sve pojeli, podijelili ili prodali.

Zagrebačka policija izvijestila je o nesvakidašnjoj krađi za koju se sumnjiče 18-godišnjak i dvojica maloljetnika. Trojica mladića sumnjiče se da su 23. kolovoza 2021. oko 2.30 sati u Ulici Karela Zahradnika kod jedne trgovine iz struje isključili škrinju sa sladoledima.

Potom su škrinju odgurali nekih 100 metara dalje da bi potom na njoj obili lokot te polomili limeni poklopac škrinje. Nakon toga su ukrali sladolede vrijedne 2200 kuna. Nije priopćeno što su napravili sa sladoledima. Odnosno jesu li ih sve pojeli, podijelili ili prodali. Isto tako nije priopćeno ni što ih je motiviralo na taj čin. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:47 23.09.2021.

navela ih na taj čin obijest i što se ne boje tatinog kajiša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije