Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ JEDNE ERE
Povratak na članak

Skrene li CDU udesno, za sobom bi mogao povući cijelu zemlju

Danas saznajemo nasljednika Angele Merkel

Komentari 5

DU
Deleted user
07:57 07.12.2018.

Bez tradicije, vjere ,cvrste ruke i strogih pravila i obitelji se raspadaju ,a gdje nece i narod. ljevicarstvo je gej

VL
ME
Menjik
07:46 07.12.2018.

kao i hdz, prije izbora su malo udesno da biračima zamažu oči, a poslije izbora su lijeviji od kph/sdp.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:37 07.12.2018.

ovo je samo korekcija svjetonazora stranke u cilju ostanka na vlasti, ništa posebnog. kad velikim strankama bude gorjelo za petama, vrlo brzo će naći snage sa 'partnerima' mijenjati ustave i zakone, kojima će raznorazna prava udrugama i kojekakvim marginalcima skresati i uzeti im prednost u bilo čemu. politika korektnost je tu samo i dok ide u korist vladajućima, kad im omogućuje dodatni adut za napad na protivnike. a kad oslabe i kad im priprijeti nestanak ili žestoki silazak s vlasti, mijenjaju zakone ko na traci. sve velike eu stranke u glavi imaju grčki slučaj, gdje stranke koje su 60 godina 'vodile' zemlju skoro da i ne postoje. zašto bi bio problem skretanje udesno, ako nije bio problem skretanje ulijevo? kad ideš na posao uglavnom na križanjima skrećeš u jednom smjeru, al na povratku doma skrećeš suprotno, ako ti je većina skretanja na posao bila udesno, doma ti je ulijevo, i obratno. previše lijevo ili desno i ti ne dođeš više doma, a kud si došao, to je pitanje. po blatnoj cesti tvoj golf baš ne može jurcati... odlaskom merkelice njemačku čekaju bolja vremena, za nijemce. ipak njemački javni dug iznosi skoro 2.200 mlrd eura...

VL
VI
virtual1
07:27 07.12.2018.

Evo ga, mali brko stiže. Talibani sad ste otpušili zajedno sa domaćim izdajnicima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.