Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škoro žestoko

'Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo tišina HDZ-a'

MIROSLAV šKORO
Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell
24.08.2019.
u 12:21

Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti, kazao je Škoro u svojoj objavi.

Predsjednički kandidat i pjevač, Miroslav Škoro, osvrnuo se jutros na izjave predsjednika Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS), Milorada Pupovca, uspoređujući ih sa stavovima predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića. 

"Znakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića. Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatru i očito želi profitirati na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti", kazao je Škoro u svojoj objavi.

Izrazio je svoje iznenađenje zbog, kako kaže, šutnje koalicijskih partnera na izjave Milorada Pupovca.

"Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, "toplo srce, hladna glava i čiste ruke".  Očito se g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirira za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegovog glavnog koalicijskog partnera, koji šutke prelazi preko takvih izjava", napisao je u objavi na svojem službenom Facebook profilu.

Komentara 148

RA
Rafael55
12:39 24.08.2019.

24.8.1991g pocela je velokosrpska agresija na Vukovar.

PR
prajdali100
12:29 24.08.2019.

Najmizerniji od svih je Milanović.On u ovom huliganskom napadu vidi, ni manje ni više, terorizam !!! Tako ga on " smješta" državi Hrvatskoj .I gle čuda, još bi htio da bude predsjednik. Nevjerojatno.

DA
dado56
12:32 24.08.2019.

ovaj incident najvise pupovcu odgovara... placa tu placa tamo fond tu fond tamo pije se kava na cvjetnom u centru zagreba i prica da su srbi ugrozeni... glupana ce uvijek biti ... ali cim se nogomet umijesa problemi... nasi se tuku na sred autoputa to mi je strasnije nego ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije