Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uputio zamolbu

Škoro uoči presice DP-a: Neka objave zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak

Zagreb: Miroslav Škoro održao završnu konferenciju za medije prije izborne šutnje
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
19.08.2021.
u 10:14

"Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bismo mi radili po istom obrascu", napisao je Škoro

Nakon jučerašnje sjednice Domovinskog odbora i Predsjedništva stranka će danas održati konferenciju za medije. Tim povodom oglasio se bivši čelnik Miroslav Škoro

"Iako novo vodstvo Domovinskog pokreta misli da je braniti se i na laž odgovarati istinom nečasno, pa su me dali na sud časti, mislim da sam bio strpljiv i konstruktivan. Na kraju će o tome tko je u pravu odlučiti državne institucije.

Nakon jučerašnjih sjednica tijela DP-a, na kojima se o bitnim temama raspravljalo više sati pod točkom razno, i to na razini trača, javno molim da na današnjoj konferenciji za medije u podne, vodstvo stranke objavi zbog čega su protiv mene pokrenuli stegovni postupak.

Ovo nije nikakav ultimatum, nego zamolba u svjetlu činjenica da zagovaramo demokraciju i otvorenost u svim postupcima. Kad već prigovaramo sudstvu i vlasti da su spori, netransparentni i neučinkoviti, zašto bi mi radili po istom obrascu. Čemu čekati devedeset dana? Svi smo već umorni i želimo da ovo prestane. U državi ima puno važnijih problema kojima se trebamo baviti, a članstvu DP-a i svekolikoj javnosti je već dosta trakavica. U protivnom, nemam više namjeru trošiti vrijeme i biti u društvu onih koji uhode i žele drugima i njihovim obiteljima činiti zlo.

Želeći svima dug i sretan život, evo i linka na razgovor u kojem sam rekao sve, a koji su sa mnom vodili dragi ljudi iz udruge Mladi za Domovinu", napisao je Škoro.

Komentara 5

KA
kajinx
11:57 19.08.2021.

Sve ovo je isprobana taktika, uništiti sve što je dobro u Hrvatskoj. Tako su uništili Hrvatsku Stranku Prava, onda Most, sada Domovinski pokret. Samo čekajte, nastavak slijedi.

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
10:34 19.08.2021.

Stegovni postupak je pokrenut zbog gluposti.

TM
trade_mark
13:43 19.08.2021.

...i neka ti bog pomogao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije