Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat

Škoro sljedeći tjedan na sastanku s prosvjetarima u štrajku

Miroslav Škoro
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
24.10.2019.
u 15:11

Za sada "ne žele izlaziti u javnost s paušalnim ocjenama stanja u školstvu", nego izravno od sindikata žele dobiti informacije o stvarnom stanju i općenito o štrajku

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro sastat će se sa sindikatima prosvjetnih radnika u štrajku sljedeći tjedan, rekao je u četvrtak glasnogovornik Mate Mijić.

"Predsjednički kandidat Miroslav Škoro dogovorio je sastanak s predstavnicima sindikata za slijedeći tjedan, na kojem će ga oni detaljno informirati o stanju u školstvu, i o svojim zahtjevima, nakon čega će on dati svoje službeno očitovanje", rekao je Mijić u izjavi za Hinu.

Dodao je kako za sada "ne žele izlaziti u javnost s paušalnim ocjenama stanja u školstvu", nego da izravno od sindikata žele dobiti informacije o stvarnom stanju i općenito o štrajku.

Dan sastanka još nije usuglašen zbog obaveza jedne i druge strane.

Čelnik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec prozvao je u četvrtak Škoru i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović da iznesu jasan stav o zaostajanju plaća učitelja i profesora i svih zaposlenih u odgoju i obrazovanju.

VIDEO Miroslav Škoro zahvaljuje Mostu na podršci

Komentara 8

BA
barbaizamerike
15:35 24.10.2019.

Cekam petak i subotu da cujem sta ce na ovo Milanovic reci jer se u petak tek razbudi i jedva silom otvata oci

NO
Nordik
16:04 24.10.2019.

Već je preuzeo ovlasti od plavuše.

BA
_Barakokula_
08:37 25.10.2019.

Škoro bi za savjetnike instalirao Markicku,Thompsona,Batarela,Ilcica i njegovu sestru( koja je bakice na ulicama i po crkvama plašila da će im zbog Istanbulske upadati muški u zahode),fratre i ostalu ekipu primitivaca..Lik glumata..Bolji kandidat od njega bio bi Goran Bare..odličan glazbenik ( Škoro mu nije ni do gležnja),iskren je i otvoreno kaže što misli..a dobro bi mu došlo da putuje,pumpa si plaću dnevnicama i zabavlja nas..Škoro mulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije