Naslovnica Vijesti Hrvatska

Škoro se s Kim vjenčao tri puta, Kolakušić i Kovač lani dobili djecu

Supružnici predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović i Zorana Milanovića poznati su javnosti, no tko su partneri ostalih predsjedničkih kandidata?
14. kolovoza 2019. u 11:19 48 komentara 40526 prikaza
Jakov Kitarović i Kolinda Grabar-Kitarović, Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović, Miroslav i Kim Škoro
Foto: Press Association/PIXSELL, Grgo Jelavić/PIXSELL, Igor Šoban/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Žene i muževi hrvatskih političara do sada se i nisu rado eksponirali, što ne znači da interes za njih nije postojao. A kampanja za predsjedničke izbore najbolji je primjer kada takav interes počinje rasti. Tko je moguća “prva dama” ili “prvi muž” tada postaje logično pitanje na koje javnost želi odgovor. Poklopi li se pri tome i situacija da javnost simpatizira nositelja ili nositeljicu te titule, nema sumnje da će i njihovi partneri, kandidati u bitci za predsjedničke izbore, dobiti više simpatija.

Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Škoro ANKETA Za koga biste glasali u slučaju sučeljavanja Grabar-Kitarović i Škore?

Jakov - posvećen djeci

Ne dođe li na Pantovčaku ni do kakve promjene, Jakov Kitarović odrađivat će drugi mandat prvog muža. Kitarović je možda najbolji primjer samozatajnog supruga predsjednice države. U protekle četiri i pol godine nije se gurao u prvi plan, odavao je dojam obiteljskog čovjeka posvećenog djeci koji pomno bira evente na kojima će se pojavljivati sa suprugom. Ni supruga kandidata Zorana Milanovića nije nepoznata javnosti.

 | Autor : Grgo Jelavić/Pixsell Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Sanju Musić Milanović građani znaju i kao bivšu premijerovu suprugu, ali i kao uspješnu liječnicu koja se bavi promicanjem tjelesnog zdravlja. Iako se po kuloarima šuškalo kako S. Musić Milanović i nije bila oduševljena činjenicom da joj se suprug kani kandidirati za predsjednika države, njihovo zajedničko pojavljivanje na Maratonu lađa ipak pokazuje da Milanović može računati na podršku supruge u još jednoj političkoj bitci. I dok Jakova Kitarovića i Sanju Musić Milanović javnost već poznaje i o njima ima određeno mišljenje,

ZVONIMIR DESPOT U predsjedničkoj pretkampanji hrvatske birače zapljuskuje sve veći val najjeftinijeg populizma

Škorinu suprugu Kim Ann javnost će tek upoznavati. Ono što se zna jest da je rođena u SAD-u, da je po struci odvjetnica i da je Škoru upoznala u Pittsburghu kada je bio na jednoj glazbenoj turneji i kada mu je prva prišla. Zbog Škore i obitelji odrekla se karijere, preselila se u Hrvatsku, a vjenčali su se tri puta. Kod matičara i u crkvi u Hrvatskoj, a potom i u SAD-u.

 | Autor : Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

Zvijezda proteklih EU izbora koja želi i mandat predsjednika, kontroverzni sudac Mislav Kolakušić svoj pak ljubavni život skriva kao “zmija noge”. Jedino što je dosad otkrio jest da je u braku sa suprugom Lidijom i da su prošle godine dobili sina Antuna.

Upoznali se igrom slučaja

Daliju Orešković, pak, sa suprugom Franom, sinom sociologa Slavena Letice povezuje i obitelj i posao. Još 2009. godine zajedno su otvorili odvjetnički ured, a na poslu su se i upoznali i to u odvjetničkom uredu u kojem su oboje radili. S Franom koji je pet godina mlađi ima kćeri blizanke.

Kandidat Ivan Pernar svoju je odabranicu Viktoriju, inače doktoricu dentalne medicine, javnosti predstavio početkom kolovoza putem Facebooka, gdje često objavljuje njihove zajedničke fotografije. Prije tri dana dobili su sina Nou kojeg su odbili cijepiti. Pernar je otkrio da je Viktoriju upoznao igrom slučaja kada mu je bivšu djevojku zabolio zub, a on ju je odveo na Stomatološki fakultet gdje je upoznao svoju “bolju polovicu”.

Miroslav Škoro na Sinjskoj alki 'RELIKT SOCIJALIZMA' Škoro: Prekinut ću praksu ljetovanja u državnim rezidencijama

I kandidat Dejan Kovač na Facebooku je objavio jednu fotografiju sa suprugom Katarinom, koja je trenutačno zaokupljena bebom. Par je, naime, prije šest mjeseci dobio sina Ivana, a imaju i 3-godišnju kćer Lauru.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • bruna_bruna:

    Gđu Musić Milanović smo upoznali pri promoviranju rezanja tankih šnita kruha dok je za vrijeme njenog muža na čelu vlade RH...vladala glad u Hrvatskoj

  • zvonar crkve:

    Tri se puta vjenčati i to sa istom ženom,Škoro ti nisi normalan,pa mnogi požale već nakon prvi put.

  • rimac444:

    Drugarica musić je poznata sa tankim šnitama crnog kruha i što često ima masnice od nespretnog pada ili se udara u kvaku i podržava preljube svog supruga