Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠESTRUKI PRIJELOM LUBANJE

Škoro posjetio mladića pretučenog jer je naručio Škorinu pjesmu: 'Pretukla ga je skupina srpskih mladića'

Miroslav Škoro/Facebook
30.11.2021.
u 00:08

Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti. Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru", navodi se u statusu Miroslava Škore.

Prije nekoliko dana umalo je došlo do tragedije na proslavi rođenja djeteta u Starim Jankovcima kod Vinkovaca kada je 28-godišnji Ivan Andrijanić izrazio želju da mu se pusti pjesma Miroslava Škore. Pretpostavlja da je to bio okidač kasnijeg napada zbog kojeg zadobio višestruki prijelom lubanje, te je bio podvrgnut četirima operacijama glave. 

Mladića je u njegovom domu posjetio i Miroslav Škoro koji je detalje tog susreta opisao na Facebooku. 

Status naslovljen "Surova hrvatska stvarnost" prenosimo u cijelosti. 

"Večeras sam u vinkovačkom Novom Selu posjetio Ivana Andrijanića i njegovu obitelj. Izrazio sam im svoju potporu i duboko ljudsko suosjećanje zbog nemilog događaja od prije desetak dana. Naime, Ivan je na jednoj privatnoj zabavi htio naručiti pjesmu "Mata", te je zbog toga gotovo do smrti pretučen. U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza.

Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti. Sutra ću opširnije o svemu govoriti u Hrvatskom Saboru", navodi se u statusu Miroslava Škore. 

 

VIDEO: Zoran Vakula: Bijeli Božić u prosjeku imamo svake četiri godine!

Komentara 31

Avatar Igy_ZG
Igy_ZG
05:22 30.11.2021.

Mrzitelji zemlje u kojoj žive

SJ
Samo ja
05:48 30.11.2021.

pretukla ga manjina,i ona ima biti kao rusiji manjine,kužis? Ili ova država ne stiti svoje gradjane.

RE
reborn
07:25 30.11.2021.

Škoro je oporba, a Pupovac je vladajući - to je surova stvarnost... Ili prošireno - hrvati su u oporbi, a na vlasti su čet....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije