Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbacio prozivke za radikalizaciju
Povratak na članak

Škoro: Plenković bi se trebao zamisliti nije li on taj koji drastično polarizira društvo

Škoro, koji je sudjelovao na zatvorenoj sjednici saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, rekao je nakon sjednice da treba maksimalno podržati rad DORH-a, MUP-a, USKOK-a i SOA-e, ali ih treba depolitizirati

Komentari 33

AN
ante7
17:41 14.10.2020.

Plenković koalicijom sa Srbima iritira branitelje i domoljube. Ne treba se čuditi da netko izgubi živce.

VL
BE
Briselski.Emirati
17:24 14.10.2020.

Narod je gladan i jadan.Hdz i SDP kao dva korpusa JNA pustoše Hrvatskom.Pobječi ili se obraniti?Svakim danom veće cijene u dučanima a satnica niti za sendvič.Tjeraju te raditi po 12sati dnevno samo za režije i hranu tj ,euro otpad.Postali smo EuroSudan.

VL
CR
CrveniJohn
17:36 14.10.2020.

Istrčaleistrčalale zagrebačke frajle da isprate drage svoje što u Irsku kreču jer im vlada ova ukrala je mladost ,posao i sreću.

VL
IL
ilustrator
17:24 14.10.2020.

..je je škoro i most su krivi, ništa stranka opasnih namjera i njezina kuma.

VL
AN
angeorafael123
18:08 14.10.2020.

DP.Moja stranka.

VL
RO
rogi
21:53 15.10.2020.

škoro pogle oko sebe pola ti je familije srbobrani a ti kao Pupovac i koalicija bolje i oni nego tvoje društvo.

VL
DU
Deleted user
21:52 14.10.2020.

Škoro huškač i populist. Već viđeno.

VL
ST
Stiv12345
19:38 14.10.2020.

Škoro svaka čast društvo ti je sramota za hrvatsku

VL
Avatar rubinet
rubinet
21:49 14.10.2020.

Dotičnik očito pere ruke. . Trebao je prije disciplinirati onu koja ne stavlja masku. A ne sad popravljati što se popraviti dade. A već je napravio nešto nepopravljivo. Doveo Milanovića na vlast. Sve za inat .

VL
GY
Gogo_Yubari
17:36 14.10.2020.

Ne, ne i ne! Krivi ste vi sa svojom propagandom usmjerenom protiv epidemiologa, stožera, virusologa i svih stručnjaka od početka korone. Meta su vam mladi i nestabilni ljudi, ali time ne činite grešku samo vladajućima, već svima, jer ovakvim činima sigurnost blijedi...

VL
CE
Celesta
17:38 14.10.2020.

Nismo ni očekivali da će Škoro osuditi napad, da je on ili netko od njegove obitelji nastradao onda bi se drugačije govorilo....

VL
ZI
Zir
19:18 14.10.2020.

Ovdje sam clan pod istim nickom od samih pocetaka komentiranja, s istim nick nas je nekoliko, sve godine nismo imali potrebe da g a mjenjamo, jer s mjenjanjem u stvari mijenjamo sebe radi nekih novih razloga, mi smo svoji, vjerojatno radi godina koje imamo, negdje godinu dasna prije predskednickih izbora tu na postalu se pocela mjenjati retorika, vise nisam mogao razluciti komentare lijevih i desnih, i vrlo brzo pokazalo se da su prihvatili istu retoriku, radikalnu prema vlasti, iste argumente, onda he na izborima njihov bojovnik kiksnuo, ali se potrudio da prevari dobar dio svojih biraca i za drugi krug im sugerirao, i sugestija potvrdila Milanovica, a on pere ruke da nije on, a tu nakon izbora jos radikalnija konverzacija, pa sve do parlamentarnih izbora, slijev i sdresna, fafalno , nakon izbora nekoliko dana sok, slijev i sdesna, sok, prvo su gruntali dal ce se bez njih moze sastaviti Vlada, a onda shvacaju stvarnost, jedni i drugi, jos zesce svakodnevno rigaju ovdje vatru, vec imaju nacin da dobre komentare maknu s prve strane, sramota da sam tu godinama povremeno s istima povremeno izmjenio misljenja, au stvari u njima radikali ko Vucic u Bg.

VL
DD
ddh
18:11 14.10.2020.

Skoro je vodja i mozda ne samo duhovni, vodja tog teroristickog pokusaja napada na vladu. Sad bi on ispravljao krivu Drinu i brisao ono sto su izjavili njegovi Kristo Vidovic i Penava. A njegova izjava o nekoj krivici Premijera u polarizaciji drustva je glupo smijesna. Pa nije premijer odbio ili odbijao nekakvu koaliciju sa Skorom, nego je Skoro odbijao koaliciju sa Premijerom. Postavljavsi ultimatume, da Plenkovic ne samo da nemoze, nego da i ne smije biti predsjednik vlade, ili nudeci Plenkovicu, pobjedniku izbora, mjesto mimistra vanjskih poslova, Skoro se sam diskvalificirao iz svih mogucih kombinacija o bilo kakvoj koaliciji sa HDZ-om. I od tada oni njegovi Hasanbegovici, Zekanovici, Petrneli ili Kristo Vidovic ne posustaju u difamiranju, vrijedjanju i bezobraznom podmetanju Premijeru. Crtanje Hrvatske u kojoj se i Skoro obogatio, Hrvatske koje salje svakog treceg na skijanje ili svakog drugog na ljetovanje na more, a i tisuce i tisuce na odmor od Balija do Teneriffe kao siromasne zemlje, je smijesno. Slavonska sela su pusta, polja su neobradjena,a mladi umjesto da se prime posla i rade na svojoj djedovini, odlaze u Irsku prat klozete, to je Skorina politika. Price o gladi u Hrvatskoj su smijesne, jer u Hrvatskoj nitko, tko zeli raditi nije gladan. Seoske pijandure koje primaju socijalnu pomoc i koje vicu da su gladne, a istovremeno posjeduju po par jutara plodne zemlje su najbolji primjer za to.

VL
ZI
Zir
18:14 14.10.2020.

Konacno se javio i bojovnik Škoro, prvo je ispred sebe dva dana slao glasnogovornike radikalizma, on mudro stajao iz i slusao mudre face, kamene, stamene, ko marsal, da malo zagriju atmosferu, da bi on mogao mudro zboriti nakon njih, kazeaze da je on tek nekoliko mjeseci u politici, istina, jedino sto je oko sebe okupio sav onaj otpad sto se godinama smuca od stranke do stranke, trinu, od strancice do strancice, hrpa uhljeba, sve koji su vec izgubili nadu da ce im se omastiti zagovaranje radikalizma i slicnih mudrolija, i gle razoracenja nakon izbora, prvo za predsjednika, corak, pa onda na krilima dobivenih glasova (prevarom naivnih ljudi) istih, opet gubitnik nakon drugih izbora, i jos uvijek ne shvaca ko su tipovi oko njega.

VL
KA
karlodrago
17:24 14.10.2020.

Uvjek sam mislio da je SDP naša najgora stranka ali još su gori škoro i njegov DP.

VL
NI
niko63
17:55 14.10.2020.

Koji bolesnik?

VL
Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
17:16 14.10.2020.

Na ovom propagandizmu Škore zavidio bi mu čak i jedan izvjesni Paul Joseph iz vremena nacističke Njemačke.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.