Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB U DOMOVINSKOM pokretu

Škoro objavio podatke iz banke: 'Evo i dokaza'

Foto: PIXSELL
06.08.2021.
u 14:37

Kažu neki da nisu imali uvid u račun DP-a. Svaki dan su dobivali izvode, tvrdi saborski zastupnik

Miroslav Škoro odlučio je ne ostati dužan na prozivke iz redova kolega iz Domovinskog pokreta, njegove donedavne stranke,  nakon njegovog intervjua u Večernjem listu, pa je objavio podatke iz banke. 

On je, podsjećamo, izjavio je da će svi oni koji tvrde da je s čelnog mjesta otišao zbog navodno neprimjerenog odnosa sa svojom asistenticom Nikolinom Brajković i navodnog trošenja stranačkog novca svoje tvrdnje morati obrazložiti Državnom odvjetništvu, Državnom uredu za reviziju, Poreznoj upravi i sudu. Kaže da je podnio kaznene prijave protiv bivšeg glavnog tajnika stranke Darija Žepine, predsjednika Nadzornog odbora Krešimira Bubala i članice Nadzornog odbora Ljiljane Vuletić. 

"Kažu neki da nisu imali uvid u račun DP-a. Svaki dan su dobivali izvode. Evo i dokaza", navodi se u statusu. 

VIDEO: Miroslav Škoro iznenada objavio: Povlačim se sa svih dužnosti u Domovinskom pokretu

 

 

Komentara 27

IM
imamohrvatsku
15:04 06.08.2021.

Raspad Živog zida bit će mila majka prema onome što će ovdje sljediti.

Avatar yumamic
yumamic
14:45 06.08.2021.

Bit će da je Saucha provjeravao papire i potpise.

PA
Patek
20:05 06.08.2021.

Da ima čiste račune, Škoro bi ostao predsjednik stranke i sa te pozicije eliminirao one, koji ga navodno klevetaju. Da je tako preko noći napustio predsjedničku poziciju jasno sugerira da nije čist. Podsjeća me na Sanadera. Osim toga, kako može biti, da predsjednik stranke prodaje tisuće boca vina svojoj stranci, već to je korupcija na kvadrat. Škoro je za mene samo kamuflirani od nekoga delegirani uništavač hrvatske desnice. Treba oformirati novu odgovarajuću nacionalnu stranku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije