Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Škoro može odmoći, ali i pomoći aktualnoj predsjednici

Od Škore malo tko očekuje da će voditi agresivnu kampanju, kao što bi to zasigurno činili neki drugi kandidati s desnice

Komentari 7

DU
Deleted user
17:34 26.05.2019.

..njoj pomoći ne može nitko..glas za skoru..

VL
OK
okvals54
12:27 26.05.2019.

Cudno je to sa Skorom,prisjetite se sta su Hebrangu prije 10 godina napravili HDZ-ovci Primorac.i lopov Vidosevic.Nema UDBA-e,ali ima udbasa.Vidosevic jos nije pravomcno osudjen,jasno,radi zasluga.

VL
KS
Ksantipa
09:34 26.05.2019.

Miroslav Škoro je obrazovan, sposoban, pametan, iskren, pošten, slobodan čovjek, istinski domoljub.Bio bi dobar predsjednik države, bolji od KGK. Nemojte se s njuim šaliti, ili čak sprdati. Mogao bi vas iznenaditi. M islim, da on ništa nema s nikakvim ekstremima, pogotovo ultradesničarima.On nije ničiji eksponent, pogotovo ne izvana. On je svoj, pravi Hrvat i katolik.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:05 26.05.2019.

Troje je kandidata, KGK, Škoro i eventualno Milanović. Desni dio , oko 60% ide KGK i Škori. Tu lako Škoro može pokupiti više od 30% i biti drugi u prvom krugu uz podršku desničara okupljenim oko Bujanca, Mamića ili Klema,, a kasnije u drugom krugu biti ispred Milanovića. To je izvrsna ideja združene klerikalne i kriptofašističke desnice koja bi mogla Škoru iznjedriti za predsjednika. Dakle ideja je u prvom krugu biti za sasvim malo ispred KGK. Most, Hrast, suverenisti, HSP, Živi zid, svi će biti uz Škoru, branitelji u velikoj većini također kao i ogroman dio birača iz BiH. A i Marko Perković će svojim koncertima pomoći svom kumu. Od HDZ-a dio iz Slavonije svakako i barem 25% svih ostalih iz Hrvatske. Amerikancima će biti drago da poguraju svoje državljane Škoru i Perkovića. A Škoro se već potpuno prepustio ovom ostvarivom scenariju i mogao bi imati uspješnu, čak i iskrenu kampanju. Plenković će biti od male pomoći KGK a Brkić bi mogao biti Škori pri ruci, kao i Karamarko, ako bude trebalo. A vjerojatno neće, ovo je sve već dovoljno, bitan je prvi krug, u njemu KGK može izgubiti o Škore i ostati na 3. mjestu. I što je najzanimljivije, Škoro bi mogao biti bolji estradni predsjednik od Kolinde Grabar Kitarović. Iako je vlast u vladi, Škoro će sa starom ekipom KGK moći ostvariti pobjedu i važan utjecaj u Hrvatskoj.

VL
BI
billynik
17:03 26.05.2019.

Kako ova jugonostalgičarsko ljevičarska ekipa odrađuje prljavi posao ne bi li nekako umanjila Kolindine šanse. Dovoljno je pogledati tko je prvi počeo plasirati te teze pa da je sve jasno, samo se nadam da je Škoro dovoljno pametan da ne nasjedne na ta podmetanja.

VL
TR
tratincica68
13:56 26.05.2019.

a jadna ti majka,ovaj voli cikit puno.lud onaj ko glasa za njega

VL
Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:02 26.05.2019.

Hahahahaha Kolinda je nepobjediva Jedan je HDZ jedna Kolinda ona trenutno nema ravnog u HR.Ovo sto pokusavaju komunisticki mediji to je opca zalost.Cvorravog Milojka razbice pomesce pod sa njim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.