Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO PAVIĆ:
Povratak na članak

'Škoro je 'bacio ručnik i predao se'. Predsjednica će dobiti izbore'

Pavić uoči sjednice Vlade nije želio novinarima komentirati tu predsjedničinu izjavu kao niti novinarsku opasku da ona koja ima ingerencije nad tajnim službama ne bi trebala o tome pričati, već se boriti protiv toga.

Komentari 5

AL
AlBundy
12:59 18.12.2019.

Ako HDZovci znaju da ce Kolinda pobjedit znaci da nesto mute 🧐

VL
CR
CROLINDA
11:15 18.12.2019.

Škoro - hrvatski Zelenski

VL
DU
Deleted user
10:53 18.12.2019.

Ako se ne varam Škoro je od ulaska na HRT naglašavao da ovakvo sučeljavanje na državnoj televiziji smatra farsom, što je na koncu i bilo, jer pitanja su bila debilna i bavila se sporednim stvarima i prošlošću. Nikakvih sučeljavanja programa nije bilo, i iskreno da tamo nije bio Juričan bilo bi krajnje negledljivo. Kolinda je pokazala da dobro zna čitati iz bilježnice i da se ipak može ponekad sabrati i ne izvaliti nešto čemu će se čitava Hrvatska smijati. Škoro je spomenuo da njegovi promatrači ne dobivaju akreditacije i zanimljivo bi bilo vidjeti što se tu događa i zašto institucije to rade, takve stvari ne bi se smjele dešavati ni u jednoj demokratskoj zemlji. Ima pravo na sumnju s obzirom na prošlost, na silne mrtvace koji su se znali dizali iz mrtvih kako bi HDZ-u dali glasa. Ako se ne varam imamo i snimku na internetu od prije par dana gdje se skupljali potpisi za Kolindu i potpisivalo u ime drugih osoba. HDZ uporno dokazuje da muljaže nisu stvar prošlosti već se i dalje koriste istim metodama.

VL
KO
komunikolog
10:31 18.12.2019.

Marko Pavić sigurno neće "baciti ručnik" i za to treba imati morala i časti, priznati da si izgubio. On će, zajedno sa svojom zvijezdom vodiljom dobiti nogu u g....u pa će ga gaziti oni koji ga danas tapšu. Da je voditelj normalan pitao bi ga gdje je Kuščević.

VL
MS
mala_sova
10:29 18.12.2019.

Kakva je to drzava gdje ovo moze biti ministar? Lik je hodajuca tvornica majoneze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.