Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'IZLAZIM IZ VAŠEG DRUŠTVA'

Škoro napustio Domovinski pokret, suparnicima poručio: 'Svatko će odgovarati za svoje'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
19.08.2021.
u 18:05

"Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata", poručio je Škoro bivšim stranačkim kolegama

Za njega je priča Domovinski pokret gotova. Da izlazi iz stranke, potvrdio nam je Miroslav Škoro, koji je na svom Facebooku poručio "dragim 'stranačkim prijateljima' iz predsjedništva i kluba zastupnika da izlazi iz njihova društva.

- Sve to skupa više ne mogu. Da me netko optužuje da imam bipolarni poremećaj, da imam sto tužbi koje moram podnijeti. Njih povlačiti neću jer treba stvari istjerati na čistac, nisam ništa krivo napravio. Nisam imao kartice, putne naloge nisam ispunjavao, nisam radio ništa u sferi u kojoj me optužuju. Svatko će odgovarati za svoje - rekao nam je Škoro, koji je biračima Domovinskog pokreta poručio i da ih neće napustiti. Što to znači?

- Nemam se namjeru prestati baviti politikom jer vjerujem da možemo bolje, ljepše i ne želim od toga odustati, dužan sam to ljudima - kazao je Škoro.

Miroslav Škoro u četvrtak poslijepodne ponovno se oglasio kako bi objavio da napušta Domovinski pokret i odgovorio na poruku koju mu je uputio vršitelj dužnosti predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić nakon što je danas objavio da su svi članovi Domovinskog odbora i Predsjedništva jednoglasno prihvatili neopozivu ostavku donedavnog predsjednika.

"Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.

Dragi Mario, dragi "stranački prijatelji" iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva. Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata. Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste "politički zomboidi" samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno", poručio je Škoro pa dodao:

"Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra."

 

>> Pogledajte i ovaj video - Vidović Krišto o odnosu Marića i Mirka Pavičića: 'Između HDZ-a i SDP-a nema razlike'

Komentara 71

Avatar salaso
salaso
18:40 19.08.2021.

Otisao sa radio Osijeka, otišao iz Osijeka, otišao iz amerike, otišao iz pjevača, otišao iz croatia recordsa.....otišao iz hdz-a...kad nema tala. taj samo zbriše..

Avatar Malazan
Malazan
19:01 19.08.2021.

Taj ostatak DP-a neće dugo.... sve egomanijak do umišljene veličine.....

DU
Deleted user
19:54 19.08.2021.

Bilo je i za očekivati da će se ovi diletanti raspasti - šteta što se nisu i prije raspali, narod ih je pročitao tko su i šta žele - lažni desničari a doveli Milojka - samo je lova u pitanjuju - ma kakvo domoljublje i kakvi bakrači to je za naivne birače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije