Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Škorino pretkazanje obistinilo se na neočekivani način

Nisu li čudesni rezultati izbora, uključujući nikad manji interes srpske manjine za izbor svojih predstavnika, kao i sve što se trenutno događa na našoj političkoj sceni navodno opterećenoj revizionizmom, veličanjem fašizma i NDH

Komentari 3

Avatar Observer
Observer
13:00 14.07.2020.

Svasta se u Hrvatskoj naziva Demokracijom. Zar nije paradoks da imamo izbore u kojima se nekima garantiraju mjesta u Saboru?

VL
DE
Demigodessnixie
14:03 15.07.2020.

Hrvatska je mentalno jos u Sugoslaviji, a ovaj cirkus od demokracije je nevidjen u globalnim razmjerima...dugorocno gledajuci moze donijeti samo getoizaciju pripadnika etnickih manjina koji su u politickom smislu ionako Hrvati pa je ovo sve skupa nepotrebno, a koristi samo SDSS ciji politicki ciljevi ionako nemaju veze s hrvatskom drzavom

VL
JA
Jania
11:47 15.07.2020.

Lijepo napisano, ali već smo znali da se Plenković i drugovi najviše boje Pupavca i Radina. Vjerujem da bi Plenki morao ustupiti i mjesto predsjednika Vlade, ako bi to Pupavac zatražio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.