Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNUTARSTRANAČKI IZBORI
Povratak na članak

Škorić: Nitko nije vršio pritisak na mene. Ne želim biti taoc svojoj stranci

- Kandidirao sam se kao pojedinac izvan tih blokova, razgovarao sam sa svima, a kad vas se počne svrstavat uz ovaj tabor ili onaj tabor i kad se od vas traži da se morate opredijeliti, onda dolazite u poziciju da dijelite vlastito biračko tijelo - kazao je Škorić

Komentari 7

Avatar rubinet
rubinet
12:46 14.02.2020.

"Taoc"???Dotičnik je istaknuti član "hrvatske,državotvorne i demokršćanske " stranke. Stoga bi trebao,pače morao, govoriti hrvatskim jezikom. Zaključak: Nije "taoc" nego "talac". A možda ja ipak puno očekujem. Hrvatske?Još uvijek jesu...Državotvorne ? Nekad bili pa posustali.....Demokršćanske? Odrekli se demokršćanstva.

VL
AN
antonelić
12:56 14.02.2020.

meni je najbolje načelo jedan član , jedan glas , jedna misao , jedna ideja , jedan vođa ... ne treba nam razdvajanje u timove , vaso desno , ugroza lijevo , medved lijevi centar , đakić desni centar , škorić povučen itd... da su onomad tako funkcionirali naši osloboditelji još bismo bili pod jugounitarističkom čizmom ... ( ps. još je josif visarionović lijepo rekao : " nema demokracije bez čvrste ruke ! " ) ...

VL
VI
Vik
12:32 14.02.2020.

Skoric kaze danas jedno sutra drugo kao Kolinda Katarovic oba dvoje ima du plitku pamet

VL
BA
bakulušić
14:27 14.02.2020.

Petre, biračko tijelo je podjeljeno i svatko treba stati uz svoje. Ako misliš da ti jemjesto uz one koji podržavaju Plenkovića, Pupovca i Jelenu Veljaču, stani uz njih. Bačić bi rekao da bi i Tuđman tako postupio. Poslušaj Bačića, slijedii Tuđmana, Demokracija je. Zašto bi ti morao učiniti nešto što ti srcu nije drago. Možeš sa Zdravkom Bušić i Tomom Medvedom nositi vijenac na Sutjesku. I srce će biti mirno.

VL
MA
MarkoMaras
12:09 14.02.2020.

Talac, a ne taoc.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.