Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Skoplje okreće leđa (lažnoj) povijesti i ide na Zapad

Čak 83 posto građana želi ulazak Sjeverne Makedonije u EU, a isto želi i Bruxelles

Komentari 4

DU
Deleted user
16:25 07.09.2018.

Makedonija ima obalu - Ohridskog jezera.A sa imenom Makedonija je izasla iz SFRJ i to ime treba nositi i dalje!Grcko preseravanje o toboz "ugrozenosti" od Makedonije tj.Skopja je kao da slon kaze kako ga mrav ugrozava! Grcka je ta koja ugrozava cijelu EU ,a ako netko ima nacionalisticke i sovinisticke afinitete prema Skopju i Makedoniji to su Bugari,Grci i Albanci a ne obratno!

VL
MA
Marsijanac
17:14 07.09.2018.

"Ljudima je, vjerojatno, dosta života u veličanju povijesti koja i nije njihova, već povijest starih Makedonaca, čijih potomaka sada zasigurno nema na Balkanu."................ Glupost. Makedonci su pretezito Turkmeni i Tracani. Iz Sibira u 7 stoljecu na podrucje Trakije i danasnje Srbije dolaze drevni turkmenski Bulghari ( Srbi su samo njihovo pleme). Srbijanci i Bugari su 95% identicnog genotipa. Makedonci su 42% tursko-turkomanaskog( altajsko -anatolskog) genotipa, 12 % slavenskog, 13 % vllaskih gena i 29% tracanskih. Juzna Makedonija je tracanska zemlja, bas kao sto su Filip i Aleksandar Veliki Tracani a ne Grci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.