Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fuchs ukida pravilo
Povratak na članak

Školska godina opet se pada s tri jedinice

Ocjene će se ispravljati na dopunskoj nastavi koja traje najviše 25 sati i na popravnom

Komentari 9

FA
faraon
11:03 20.04.2021.

Ne znam samo zašto su još ostavili dopunsku nastavu do 25 sati? Nastavnici zbog toga masovno poklanjaju ocjene samo da izbjegnu tu obvezu. Ima slučajeva da isti nastavnik predaje više predmeta pa je taj broj sati ogroman. Niko o tome ne razmišlja.

VL
ZV
Zvjerko
11:01 20.04.2021.

Nevjerojatno da je HDZ išao protiv svojih budućih glasača. Sada će Fuchs biti smijenjen odmah nakon izbora. Tako napadati budući stranački podmladak i priječiti im razvoj u zrelog HDZ-ovca... Ccccc!

VL
Avatar -zztop-
-zztop-
10:48 20.04.2021.

Ja ne znam što ti 1263 učenika uopće i idu u školu i ometaju one što hoće da uče.

VL
Avatar Grunf
Grunf
11:20 20.04.2021.

ne znam čemu dozvoliti i ovima s 2 jedinice priliku za odgovaranjem...to treba odmah srušiti pa nek ugrije stolicu

VL
PI
prava istina
10:43 20.04.2021.

Nastava preko interneta je lakrdija i sve ovisi koliko se učenici snalaze u prepisivačenju i snalaženju. Rijetki su dosljedni u učenju i stvarno znanje im je bitno radi budućnosti i daljnjeg školovanje. Buduće generacije u obrazovanju će biti katastrofalno loše. Danas se javno zna da na nekim studijima studenti ne pitaju za cijenu u rješavanju ispita preko interneta. Mali osnovnoškolci su već tu metodu prihvatili. Ne piše nam se na dobro za najmanje 2 generacije u obrazovanju. Uz to još će se korona-PTSP itekako osjetiti. Sve naopako i to samo da se pomogne farmaceutskoj mafiji i svim akterima oko toga. Na vlastitoj djeci rade ubojstvo nacije.

VL
FA
Farsa
10:37 20.04.2021.

Odlično! Isti pristup primjeniti na profesorima. Dolaze sa godinama prije napravljenim prezentacijama (učenika prijašnjih godina jer ih sami ne znaju niti napraviti), odvrte istu. Učenici pišu kao ludi cijeli sat iako se taj isti materijal mogao poslati preko teamsa i isprintati, a na satu umjesto gledanja u vlastiti mobitel ti isti profesori bi mogli materiju i objasniti djeci. Otkaz za 80% vas profesora bi u privatnom sektoru za ovaj način rada bio zagarantiran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.