Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEBNI SPOMENIK

Radovi oko kipa Gospe od Loreta nastavljaju se poslije blagdana

Gospa od Loreta
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/17
16.04.2017.
u 09:42

Kip Gospe od Loreta visok je sedamnaest metara i riječ je o jednom od najvećih marijanskih spomenika na svijetu

Skinut je veći dio skele oko kipa Gospe od Loreta, a nakon blagdana nastavljaju se radovi oko uređenja platoa i prilaza ovom velebnom spomeniku, nedavno postavljenom na brdu Gaj kod Primoštena.

Kip Gospe od Loreta visok je sedamnaest metara i riječ je o jednom od najvećih marijanskih spomenika na svijetu. Za vedra vremena trebao bi se vidjeti čak i iz Italije. Oko svetišta će biti postavljen i video nadzor, a spomenik će čuvati i zaštitari.

>> Pogledajte kako teku radovi za Kip Gospe od Loreta visok 17 metara

>> 'Spomenik Gospi bit će visok 17 metara i vidjet će se iz Italije'

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
10:30 16.04.2017.

Petrina je vrloo sposoban lokalni menager. Nema dara za visoku politiku, ali zato lokalno je vrh. Ovo nema veze s vjerom, cista komercijalizacija. Al dobro, kako bi rekli u turizmu, "ovo podize turisticku konkurentnost..."

NE
nemanatrag
13:35 28.04.2017.

"riječ je o jednom od najvećih marijanskih spomenika na svijetu"..... i jednom totalnom estetskom nesporazumu koji se zove kič! Gospa-babuška....jezivo!

DU
Deleted user
10:21 16.04.2017.

Djeluje malo arapski s tim mozaikom koji se svjetluca. Arapska arabeska, sve skupa dosta neukusno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije