Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se počinitelj

Skinuli zastave ispred vinkovačkog SDP-a i pokušali ih zapaliti

zastave
Foto: Branimir Bradarić
16.10.2017.
u 12:04

Ovo nije prvo ovakvo nedjelo počinjeno na zgradi SDP-a u Vinkovcima

U noći s nedjelje na ponedjeljak nepoznata osoba, ili više njih, skinuo je zastavu RH, SDP-a i EU s jarbola koji se nalazi ispred zgrade SDP-a u Vinkovcima te ih pokušao zapaliti.

- Još sinoć zastave su se nalazile na jarbolima ispred zgrade. Ne znam što bih više rekao jer ovo nije prvo nedjelo počinjeno na zgradi SDP-a u Vinkovcima, rekao je dopredsjednik vinkovačkog SDP-a Davor Benić komentirajući događaj.

Dodao je i kako je netko nedavno išarao cijelu ogradu neprimjerenim natpisima te još jednom apelirao na mjerodavne da pronađu počinitelje kako bi ovakvim i sličnim nedjelima stalo na kraj. PU Vukovarsko-srijemska oglasila se naknadno priopćenjem za javnost u kojem su potvrdili taj događaj.

- Tijekom proteklog vikenda nepoznati počinitelj ili više njih je u dvorištu objekta kojeg koristi politička organizacija u Vinkovcima, u ulici J. Dalmatinca, preskočio ogradu te sa jarbola skinuo državnu zastavu Republike Hrvatske i stranačku zastavu koje je zapalio. Također, na objektu je razbijeno nekoliko stakala. U objekt nije provaljeno. U tijeku je očevid, navodi policija.

Komentara 6

GU
General_U
12:42 16.10.2017.

bolje da nisu zapalili tu sdp. zastavu bio bi to ružan i smrdljiv plamen!!!!!

KR
kruti190
13:09 16.10.2017.

partija na aparatima!!!!

NO
nogogaz
12:18 16.10.2017.

Četnik i ustaš ponašaju se barbarbarski. Zna se to. A oni koji zagovaraju jedne ili druge isto bi tribali odgovarat!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije