Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE NA VODI

Skijöring: Potrebno je mnogo hrabrosti i konjskih snaga

HNK Hajduk, NK Rijeka
Foto: Goran Kovačić
1/2
22.02.2013.
u 09:08

Ne treba ni padina, niti vučnica nego samo motocikl, uže, skijaš - i mnogo hrabrosti i fizičke kondicije. Jer to je doista ekstreman sport u kojem je potrebno mnogo snage i osjećaja za ravnotežu

Kod skijanja na vodi skijaša vuče gliser - zašto onda i skijaša na snijegu ne bi vukao, na primjer motocikl? Zapravo, u Skandinaviji je kod \"skijöringa\" skijaša vukao konj, ali i motocikl za cross-utrke je još uzbudljiviji način jurnjave preko snijega.

Ne treba ni padina, niti vučnica nego samo motocikl, uže, skijaš - i mnogo hrabrosti i fizičke kondicije. Jer to je doista ekstreman sport u kojem je potrebno mnogo snage i osjećaja za ravnotežu da se već u prvom zavoju ne bi završilo u jarku - skijaš, motociklist, ili u najgorem slučaju obojica. Jer i motociklist prije svega mora paziti, da li još uopće ima skijaša iza sebe.

>>Najpustolovniji su ljudi sa 40, kad zarade dovoljno novca

 

Ključne riječi

Komentara 1

EM
emac
19:59 22.02.2013.

Zanimljiv članak ali molim ne privlačite ljude lažnim naslovima, nije skijanje na vodi več po snijegu, standard večernjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije