Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povreda ugleda RH

Uhićena trojica muškaraca: Skidali hrvatsku zastavu kod Knina i sve snimali

Kninska tvrđava
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.06.2023.
u 16:37

Osumnjičenici za omalovažavanje zastave Republike Hrvatske su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom 20-godišnjaka i 49-godišnjakom osumnjičenima za povredu ugleda Republike Hrvatske.

Naime, na temelju prikupljenih saznanja i dostupnih materijala na društvenim mrežama, policijski službenici su utvrdili kako je 20-godišnjak 26. svibnja u mjestu Kovačić, na brdu Gradina, s čeličnog stupa skidao hrvatsku zastavu, dok ga je drugi 20-godišnjak snimao i pritom ga poticao govoreći mu da je skine.

Snimljeni materijal su objavili na društvenim mrežama i proslijedili 49-godišnjaku koji ga je potom dijelio drugim osobama putem internetskih komunikacija. Ovakvim su postupanjem grubo omalovažili zastavu Republike Hrvatske.

POVEZANI ČLANCI:

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Snimka je objavljena na TikToku te prikazuje mladića s podignuta tri prsta dok skida hrvatsku zastavu s jarbola.

>> VIDEO Rusi se osramotili, umjesto Leoparda 2 pogodili kombajne. Javio se i Prigožin: 'Impresivan rad'

Komentara 98

Avatar votum
votum
15:30 11.06.2023.

Srbi još vode svoje ratove na tlu Hrvatske 😏 a Vučić "deli ordenje"

Avatar gusjenica
gusjenica
15:39 11.06.2023.

Samo oduzeti hrvatsko državljanstvo, ima on tako i tako rezervno.

PA
partibrejkersi
16:04 11.06.2023.

Srpski fašisti i mrzitelji nastavljaju se ponašati onako kako su ih odgpjili njihovi roditelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije