Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na odmoru
Povratak na članak

Skela pala učeniku na rame, pustili ga kući s ogrebotinom

Dječak nije životno ugrožen. Nesreća se dogodila pred zgradom Osnovne škole Spinut u Teslinoj ulici oko 11.30 sati

Komentari 7

RO
ronin
13:03 25.11.2010.

smiju li se osmogodišnjaci šetati ulicom pod malim odmorom?

VL
BA
BandaZG
13:21 25.11.2010.

@ronin Ne smiju, škola je odgovorna ako im to dopušta.

VL
CH
chemica
14:40 25.11.2010.

Je, škola je odgovorna. Daj ti urazumi malog kretena, a da ti sutra ne uleti u školu ponosni tatica koji misli da je najpametniji na svijetu. Ljudi, imate državu samo na papiru, kako to ne razumijete. Zna se što se smije, a što ne, samo nam \"fali\" sustav kontrole. Zakoni su postali normalni, \"usuglašeni sa smjernicama europske unije\", ali što to vrijedi kada balkanski divljaci još uvijek žive po nekim svojim \"pravilima\".

VL
RO
ronin
15:12 25.11.2010.

sad malecki više neće šetati pod malim odmorom vani...

VL
FE
Felicijen
16:44 25.11.2010.

Ova skela sigurno nije sama pala nego su se klinci po njoj penjali i tko zna što sve nisu radili. Pitanje je što su tamo radili i zašto nije mjesto rada osigurano od pristupa stranih osoba !?

VL
CO
cookie48
18:43 25.11.2010.

ja sam u toj školi. moj brat ide u razred s ovim djetetom na kojeg je pala skela, bili su zajedno tu na odmoru. nije se mali penja ili slično. igrali su se tu kraj te glupe nestabilne skele kojuju san i sama vidila. naravno, čula sam priču i odma trčala vidit o kome se radi. mali je bija šokiran, ali dobro je proša. bilo je i gorih slučajeva, naprimjer prije 5-6 godina je umrla sestra moje prijateljice ispred škole. nitko ništa ne poduzima, to je jedini problem.

VL
MM
Mladen Miletić
19:24 25.11.2010.

Skela pala samo zato jel nije bila dobro ispravno po zakonu postavljena. Šta rade učenici ispod skele gdje gore radnik -radnici sa teškim metalnim alatom rade ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.