Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud odlučio
Povratak na članak

Škaro u pritvoru ostaje još mjesec dana zbog utjecaja na svjedoke

Što se tiče opasnosti od ponavljanja djela, sud je očito smatrao da Škaro djelo više ne može ponoviti jer više nije čelni čovjek AK Siget

Komentari 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:38 03.10.2019.

Škaro je ovime pokazao da sve druge koje nisu izlazile u javnost s činjenicama o silovanju neće biti tužene. A sve one koje prijave silovanje i o tome govore biti će tužene i poslane u zatvor. Poruka je to koja otkriva gdje smo.

VL
ZI
ziko555
11:45 03.10.2019.

Vjerujem da je kriv i da treba istrunuti u zatvoru. Ali Nova TV treba odgovarati za emisiju Provjereno, koja je na osnovu iskaza jedne zene lincovala Skaru. Takvi dokumentarci i emisije se rade NAKON presude. i u ovom slucaju, kao i svim ostalima, treba postovati presumpciju nevinosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.