Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal uoči OI
Povratak na članak

Nakon ceremonije nošenja Olimpijske balje ubijena ženka jaguara

Ubojstvo jaguara izazvalo je prosvjede skupina za zaštitu životinja. Mnogi postavljaju pitanje: Zašto je uopće divlja životinja morala biti upletena u Olimpijske igre?

Komentari 3

MX
Mister X
22:28 23.06.2016.

Ali što reći za Jaguara da organizatori imaju manje mozga nego jadna životinja koja ne kuži kako je to ljepo nositi balije ....

VL
DU
Deleted user
19:41 22.06.2016.

Balje ili baklje? Tko vam pise naslove i tekstove? Sigurna sam da u autobusima koji krecu za Njemacku s Osjeckog kolodvora dva puta tjedno, mozete naci pismene i sposobne. Da nije uhljeba svasta bi bilo moguce!

VL
MX
Mister X
22:25 23.06.2016.

Jel to Hrvatska rijeć ? Balje od Baljezganja ? Baljega ? Ništa čudnog kod nas atomobili željeznica lete naleta na pješake i to bez problema lete . Dok zrakoplovi uplove doplove iz zraka u sračnu luku .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.