Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio i fotografije

Skandal u zadarskoj bolnici? SDP-ovac tvrdi: Medicinske sestre alkoholiziraju se na radnom mjestu

Opća bolnica Zadar
Foto: Jure Zubčić/Facebook
1/2
07.08.2023.
u 09:00

Traži da medicinske sestre podnesu ostavke. Dodao je kako je njihov identitet prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za daljnje postupanje

Predsjednik SDP-a Zadarske županije Jure Zubčić na svom Facebooku objavio je kako je u Općoj bolnici Zadar vrlo loša situacija. Naime, tvrdi u svojoj objavi da medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Zubčić je objavio i fotografije. Traži da medicinske sestre podnesu ostavke. Dodao je kako je njihov identitet prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za daljnje postupanje.

VEZANI ČLANCI: 

Njegovu objavu prenosimo i cijelosti: 

"SKANDAL U OB ZADAR

O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom.

Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani su prisiljeni sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar.

Slike ispod dokaz su potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?

Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici.

Identitet medicinskih sestara u ovoj sam objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje."

Komentara 11

OR
orwell1984
09:22 07.08.2023.

A skandal su političari, od prvog do zadnjeg

Avatar barba_arba
barba_arba
09:40 07.08.2023.

Svima dati otkaz, i vatrogascima i mehaničarima kanadera i sudskim savjetnicima i policiji……… i onda whistlebloweru ?

JE
jerko528
10:09 07.08.2023.

Ima li taj lik pametnijeg posla? Kako sestre mogu dati ostavke? Izgleda da se on malo zaigrao s politikom na krivom mjestu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije