Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne poštuje državu

Skandal u Sarajevu: Dodik sjeo za vrijeme intoniranja himne BiH

Milorad Dodik
Foto: Dejan Moconja/PIXSELL
10.06.2014.
u 23:03

Prema pisanju Dnevnog avaza, na početku intoniranja himne, dok su svi drugi sudionici mirno stajali, Dodik se ustao, teatralno izašao iz reda i sjeo u fotelju.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik na prijemu koji je organizirao ruski veleposlanik u BiH večeras u Sarajevu nije želio stajati tijekom intoniranja himne Bosne i Hercegovine i time je pokazao svoje nepoštivanje prema državi u kojoj živi.

Prema pisanju Dnevnog avaza, na početku intoniranja himne, dok su svi drugi sudionici mirno stajali, Dodik se ustao, teatralno izašao iz reda i sjeo u fotelju.

Na prijemu u povodu nacionalnog praznika Rusije okupilo se više od stotinu osoba iz diplomatskog kora, bio je ondje  i član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović i uglavnom predstavnici vlasti iz Republike Srpske, piše Klix

>>Dodik izgubio živce i nasrnuo na novinarku

>>Dodik ne želi suradnju sa Sarajevom, za pomoć moli Putina

Komentara 33

DU
Deleted user
10:08 11.06.2014.

Dodik živi u Republici Srpskoj čiji je i predsjednik, a BiH je samo privremena umjetna tvorevina koja će prije ili kasnije nestati. Srbi U BiH sad znaju kako smo se mi Hrvati svojedobno osjećali u Jugoslaviji : kao strano tijelo u neprijateljskom okruženju na čijem smo uništenju uporno radili.

Avatar mliniski
mliniski
14:47 13.06.2014.

Od Jasenovca nizvodno po lijevoj obali Sav e izgraditi betonski zid visine 3 metra, a mostove srušiti.Zid bi imao funkciju obrane od poplava i prepreku četnicima da se preko Save oprebace na teritorij Slavonije. U povjeasti zidovi su ivijek imalii funkcije. Kineski zid, zatim zid između Arapa i Židova, pa između engleza i Iraca, između SAD i Meksika i donedavno Berlinski zid. Kad može Pelješki most mora i zid. Dodika nebi to iznenadilo.

ST
Stjepan
07:19 11.06.2014.

....on je u Republiki Srbiji, kakva BiH, on to ne prizna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije