Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olivér Várhelyi

Skandal u Bruxellesu! Otkriveno da Orbanov povjerenik fabricira izvješća o Srbiji: 'Oteo se kontroli'

13.10.2021.
u 20:23

Mađarski povjerenik za proširenje EU, Olivér Várhelyi, izbacuje i minimizira te razvodnjuje kritike u ključnom dijelu – onom koji se tiče ocjene i oštrih tonova vezanih za vladavinu prava, pravosuđa i osnovnih prava u toj državi. Iz više izvora bliskih Komisiji doznajemo da u njoj vladaju velike tenzije, pa i otvorene svađe, zbog povjerenika koji se oteo kontroli.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar spin
spin
21:26 13.10.2021.

Orban želi srbe u EU kako bi imao vjernog saveznika u opstrukciji demokracije i pravne stečevine Unije. Hrvatska nikada ne smije dopustiti srbiji ulazak u Uniju jer će nas opstruirati u svemu.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:26 13.10.2021.

Mislim da je i Bliski istok normalnija regija od one u kojoj mi nažalost živimo..

Avatar horuk
horuk
22:22 13.10.2021.

Srpska povjest je napredovanje preko prevare i lazi. Tako da oni cesto i sami svojim lazima vjeruju i misle na primjer da su jaki vojnici itd. Stvarnost ih nekada resetira i pokaze im da su cak 2 miliuna Kosovara vojno nadmocniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?