Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmijenila stavke
Povratak na članak

Skandal: Sutkinja poslije objave promijenila presudu

Vesna Rizmaul Borovina trebala je dobiti pola stana u Zagrebu. Po \"drugoj\" presudi pripala joj je samo četvrtina

Komentari 16

VE
vesnaborovina
08:36 24.03.2012.

Ispravak netočnog navoda:Ni sutkinja,ni BIVŠI muž mi nisu dorasli.....

VL
JS
ja sam gladan
10:52 21.03.2012.

Pa ti onda vjeruj u pravosuđe, kad ima sudaca koji nisu ni smjeli prismrditi u sudnicu.

VL
PO
poluprovokator
11:00 21.03.2012.

U marionetskom sudstvu nam se izmješala nesposobnost s korumpiranošću i presude vrište na hitnu reformu. Postojeći kadar bi netko nepristran trebao izfiltrirati i baciti na ulicu \"trule jabuke\" bez ikakvih prava, te ih izbaciti iz komore i zabraniti rad u pravnoj struci, vlasti, sindikatima, državnim i gradskim firmama... I objaviti im imena i \"reference\" javno.

VL
Avatar crv od porculana
crv od porculana
11:02 21.03.2012.

kako se ono kaže nesposobni pravnici-odvjetnici idu u suce, kolika je plaća suca a kolika novčana dobit sposobnog odvjetnika

VL
Avatar crv od porculana
crv od porculana
11:04 21.03.2012.

ništa novo slučaj u splitu gdje djelatnica odo podržava korupciju, neplačanje poreza državi, komentira postupak koji je u tijeku........

VL
CH
chemica
12:12 21.03.2012.

U ovoj zemlji, korupciju se najbolje uočava preko ovakvih nemuštih objašnjenja. U slučaju korupcije oko donošenja ZG-GUP-a, komisija je ustanovila da se radi o \"pravu na vlastito mišljenje\" službenika u Bandićevoj gradskoj upravi koji su samovoljno mijenjali odluke zakonodavnog dijela ( Gradske skupštine). U mom slučaju gdje sam prijavio sudskog vještaka zbog očigledne pristranosti, u odgovoru Suda časti HDSV-a se koristi identična sintagma! Nekakvo imaginarno \"pravo\" da se krši zakon! Da se bude pristran. Sada opet imamo to isto. Pravo sudaca da ubiru plave koverte na temelju nekakvog svog, ničim argumentiranog \"mišljenja\". Za sve, u svakoj pravnoj državi postoji PROCEDURA. Kada se ona krši...No, znamo što to znači u ovakvoj Hrvatskoj. Bilo kakvo pogodovanje znači automatski i korupciju. Naravno, onaj tko bi u svakoj normalnoj zemlji morao sankcionirati takvo ponašanje, ovdje je otišao na podulji \"godišnji odmor\". Mislim da je dvadesetak godina takve čudne \"pauze\" u funkcioniranju pravne države bilo sasvim dovoljno.

VL
OB
-obrisani-
23:11 21.03.2012.

ne bi me čudilo da je sutkinja dobila razliku od prve do druge prsude (173 stana + 50000 kn)

VL
VE
vesnaborovina
07:58 22.03.2012.

Ime sutkinje nije objavljeno jer ona ima \"imunitet\".Štiti\"pravni\" to jest kriminalni poredak ove države.Ako zglajza liječnik,učitelj, ekonomist ili bilo tko drugi, njegovo će ime odmah osvanuti na stranicama. Suci svojim neredom, neradom,bahatošću, ignorancijom uništavaju ljudske sudbine.Odvjetnici svojim bezobraznim,legaliziranim tarifama pljačkaju narod. Do kada????Glavno da smo \"uspješno\" zatvorili poglavlje pravosuđa.Koja ironija, koji cirkus????Zar smo mi doista toliko strpljivi ,te možemo tolerirati lopovski šljam koji nas pljačka i uništava????

VL
BR
brođo
09:34 22.03.2012.

Da u državi i sudovimna nema lopovlučke hijerarhije zar bi moglo biti toliko onih koji ne isplaćuju ljudima dohotke, ne uplaćuju za MIO i zdravstveno ne plaćaju državi poreze, a ujedno imaju luksuzne kuće, vile, jahte i aute. Zar to nije mafijaški scenario.

VL
DE
denderi
11:56 22.03.2012.

po brzom postupku sutkinju treba izbaciti iz sudstva te zabraniti bavljenje bilo kakvim poslom najmanje 10 godina koje je vezano za pravo....

VL
VE
vesnaborovina
13:32 22.03.2012.

Upravo to i želim.Nakon svega nisu mi najvažniji novci i stan koji želim dati svome sinu,jer by the way,otac ga nije htio ni zakonski uzdržavati, ne vodi o njemu nikakvu brigu već 17 godina,čak ga je u jednoj parnici i optužio(i to je \"otac\").Ne želim da se takvo što dogodi više nikome.Osnovano nakon svega sumnjam da je sutkinja korumpirana,da je dobila novac za ovo kriminalno djelo,želim da dobije otkaz kao primjer drugima....

VL
TI
tintilinic100
09:37 23.03.2012.

sama si je kriva... nije išla na izricanje presude?? Pa mogao joj je netko krivotvoriti dokument..kada ga osobno nije uzela od suda.

VL
BL
Blender
10:41 23.03.2012.

bas tako nekako su i mene osudili u odsutnosti na 7.5 godina zatvora. Nisam se pojavio na sudu i to je to, sud prepisuje svu krivicu na mene. Sudenje nije bilo odgodeno za drugi puta.

VL
VE
vesnaborovina
13:58 23.03.2012.

Znači moraš biti na izricanju presude kako bi spriječili kriminalne radnje. Svašta.Sudovi bi trebale biti institucije u kojoj se kriminal ne smije dogoditi. Na sudovima ljudi traže PRAVDU.Posjedujem i originalni,i \"lažni\"zapisnik. Dotična sutkinja je zaboravila da je dan nakon izricanja presude originalni zapisnik dala mom suprugu.Stoga ne komentirajte gluposti. Očito se iza ovog komentara krije netko iz napadnute branše.

VL
TI
tintilinic100
14:03 23.03.2012.

vesnaborovina nije te zeznula sutkinja.. već muž.

VL
VE
vesnaborovina
16:40 23.03.2012.

Predstavi se ako imaš hrabrosti,u što čisto sumnjam. Nije mene zeznuo nitko,i neće. Ni sutkinja, ni muž mi nisu dorasli.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.