Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operacija na mozgu
Povratak na članak

Novi skandal u državnoj bolnici: Liječnici suspendirani jer su operirali pogrešnog pacijenta

Incident se dogodio u bolnici Kenyatta u kenijskom Nairobiju

Komentari 5

DU
Deleted user
14:19 02.03.2018.

Sramite se! Staviti ovaj naslov....novi skandal u drzavnoj bolnici .....I prije ste izvjestavali iz te bolnice!?. Steta sto nije neki nas KBC? Onda bi imali danim o cemu pisati.

VL
CR
crocro
18:17 02.03.2018.

Katastrofalan naslov. Kada netko pročita naslov, odmah izgubi volju čitati dalje, misleći. Ništa novo u našim bolnicama. Kada ono čitaš dalje a ono događaj u Nairobiju, na drugom kontinetnu. Da sam ja šef redakcije, novinari poput ovoga, više ne bi dobili prigodu za iskupljenje. U naslovu ne mogu stvarati zabludu, jer kada je naslov već ionako dug onda su u naslovu iza riječi bolnici trebali dodati riječ Nairobiju. I stvari su na svom mjestu. Ovakav naslov nije primjeren i ne znam što je autor htio postići ovakvim naslovom.

VL
TO
Toni70
22:09 02.03.2018.

OPERACIJA NA MOZGU Novi skandal u državnoj bolnici: Liječnici suspendirani jer su operirali pogrešnog pacijenta nije čudo tamo su svi pacijenti crni isti. Netko ja od pomočnog osoblja krivoga dovezao tamo pod nož ?

VL
Avatar mofo
mofo
01:04 03.03.2018.

Naslov za 5. A novinarska diploma ravno u koš.. šta će vam to kad hvatate poglede ovakvim naslovima i "senzacijama", a ne kvalitetnim novinarskim radom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.