Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELO MLADOSTI
Povratak na članak

Škabrnja 27 godina nakon stradanja

Općina daje po tisuću kuna za prinovu u obitelji, bez obzira na to radi li se o prvom ili petom djetetu

Komentari 3

FR
franjo
17:48 18.11.2018.

Krajem šezdesetih se u Škabrnji pojavio vrag . To znaju svi Dalmatinci iako su ondašnje vlasti to skrivale . Toliko o Škabrnji . Neka svatko prosudi koji je to narod .

VL
AP
Ante Potina
20:39 18.11.2018.

Škarbanja je pala jer se sva tadašnja "hrvatska vojska"razbižala.Domaća odbrana,vojska iz Sukošana(zaboravja san koja je to bila brigada).Svi utekli .Ušlo par tenkova i jna vojske i grupa četnika iz Zamunika gornjeg i okolice. Posle su pravili pobunu u Sukošanu jer in je svak bija kriv.Izginija civilni narod .Nijedan vojnik.Bolje bi in bilo da se pokriju priko glave i muču.Posle " pada"Škarbnje došli "snajperisti" sa prodavačen banana u Prkos.Ja mislija iđe se na Škarbnju da se oslobodi.Al ne.Triba utvrdit položaje kažu.Kaže men prijatelj Vinko iz Prkosa dis ti doša jadan nebija.kakva Škarbanja,kakav napad.Ovi ode u Prkosu samo gledaju imal pršuta i vina."Heroji iz Škarbnje".Jadna starčad izginila ka beštije umisto da umru ka ljudi kad in dođe vrime.Škarbnja je najveća sramota u domovinskon ratu.A bilo ih je još ti sramota u Zadarskon zaleđu.Škarbnja je bila najveća.Nisan davno bija tamo al san čuja da in se neki Romi tili useliti.Tako itriba.Svoji svojima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.