Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna prognoza
Povratak na članak

BND: 'Projektili Sj. Koreje mogli bi dosegnuti srednju Europu'

Visoki dužnosnik njemačke tajne službe BND o prijetnji je obavijestio parlamentarne zastupnike na sastanku zatvorenom za javnost

Komentari 11

DU
Deleted user
19:42 18.03.2018.

kimove rakete jos nisu nikoga ubile do sad zato se ja vise bojim ovis isprobanih "raketasa" koji u zadnje vrijeme raketiraju I reketiraju sve sto se mice

VL
TO
Toni70
17:52 18.03.2018.

BND: 'Projektili Sj. Koreje mogli bi dosegnuti srednju Europu', množda i Mjesec ali naravno nema veze sa mozgom . Svi oni koji imaju spolne organe mogli bi biti teški silovatelji . A oni koji imaju kravate mogli bi biti ii ubojice sa tim rekvizitom. Prije računaj majstore na Ruske rakete koje trebaju da naplate Staljingrad i 20 miljuna večinom civila žene i djece što ste bpokokali . To mi izgleda kod provokacija i zatezanja te prijetnji veća moguča opcija za budučnost nego Kim koji je sretan samo da ga se pusti na miru i da ga pred Amerike ne izgladnjiju i ostali bez razloga !!!

VL
Avatar superhik74
superhik74
20:56 18.03.2018.

S obzirom da imaju nerjesena granicna pitanja s Ceskom, Poljskom i posebno Slovackom, oni su prvi na udaru susjedne im Sjeverne Koreje. Korejci su nesto strasno nabrusili na Slovake jer su ih oni kao sto svi "znamo" nemilosrdno bombardirali 1950 do 1953. Eto sada neka strepe ti srednje-Europski imperijalisti zbog toga sto su okupirali juzni dio Koreje. Kim je posebno radi njih razvio te rakete.

VL
AA
aabbcc
18:29 18.03.2018.

mogli bi dosegnuti Njemačku___ da trose toliko gorivo za nista : )

VL
Avatar TheJack
TheJack
18:09 18.03.2018.

Smijeso, ali grohotno!! Ovi brinu o Kimovim raketama, upitne tehnologije i funkcionalnosti, a ne brinu o sofisticranoj opremi instaliranoj u Kaljingradu, koja od Njemacke moze napraviti spaljenu zemlju za nekoliko minuta. Za carstvo Maksmagnusa nije najveca opasnost korumpirana politika, vec lopov Drpiga i Umirovljenicke Borbene Snage. E, tako odprilike stoje razmjere i ozbiljnost analize stovane spijenuske oraganizacije.

VL
VI
virtual1
20:13 18.03.2018.

ma no siki riki sahranit će nas naši zastupnici prije neg on stigne ispaliti

VL
DE
deda1234
20:57 18.03.2018.

Ajmo se kladit da sloveniju nemogu pogodit..... (Z Pervan)

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:45 19.03.2018.

u sjevernoj koreji se pojavio dokument u kojem se tvrdi da amerikanci i europljani imaju rakete kojima mogu dosegnuti pjongjang, i općenito cijelu sjevernu koreju, i sad su tamo jako zabrinuti. da to ugrožava sigurnost zemlje, i da se oni moraju moći obraniti. i tako, problem je sad tamo neka sjeverna koreja koja je 70 godina pod sankcijama. i to zemlja koja nikog nije napala u tih 70 godina. za razliku od 'saveznika' južnog susjeda, koji pak kod susjeda drži 50.000 vojnika i svake godine izvodi par vojnih vježbi uz granicu. pa sad, u takvim uvjetima, kad ti netko tko je doma jako jako daleko, prijeti na tvojim granicama, da ti ne budeš imao ratnu retoriku, je smiješno. joj, pa da, propaganda.... ej, znate da su kinezi izumili barut?! svijet je u strahu, ruše se temelji sigurnosti u svijetu, postojeći mehanizmi, što ja znam, jabuke i kruške ne budu više takve kakve su bile, bla-bla, bla-bla... strahota, u mezopotamiji počeli kuće zidati od cigli iz sirove gline, to je napad na europu i zapadne vrijednosti, jer zapadni čovjek, koji živi u zemunicama, vidi u tome sigurnosni problem! čuj, čuj, u indiji je krava sveta životinja, to je napad na zapadni način života, gdje je govedina omiljena hrana ljudi... joj, u koreji, kini, jedu pse, oni su kućni ljubimci u europi! što sad, sankcije..? mene recimo nije strah sjeverne koreje, ali me strah domaćih političara, kao ustalom svakog čovjeka u svijetu, opasnost prijeti uvijek od domaćih. nisu nama rusi krivi za 50 mlrd e duga...

VL
DU
Deleted user
19:49 18.03.2018.

Drugim rječima ovo što nudi USA nije dovoljno molim milodar i od drugih zapadnih zemalja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.