Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UN-OVA KONFERENCIJA
Povratak na članak

Sjevernokorejski diplomat: 'SAD će primiti još 'poklon-paketa' iz moje države'

Američka veleposlanica u UN-u Nikki Haley na sjednici Vijeća sigurnosti u ponedjeljak rekla kako Sjeverna Koreja praktički "moli za rat".

Komentari 14

MX
Mister X
21:36 05.09.2017.

402: Kina i Rusija su su odgovorne najviše za to stanje, kad tvrdimo sranje . Je imaš pravo KIna i Rusija imaju atomske pa ih se S. Koreja boji i zato se naoružala . Zbog straha od njihovih neprestanih agresivnihsivnih pohoda po cijelom svijetu i prijetnji . Te što im decenijima izgladnjuju narod i dječicu !!!!

VL
Avatar naroz
naroz
19:08 05.09.2017.

SK je kao djete u radnji- place vice skace sve dok mu nedadnes bonbona i cokoladu tako isto i sa SK- placu prijete sve dok im zapad neda para $$$ i onda su mirni sve dok $$$$ ne potrose ii opet ista prica, dosta vise te igre.

VL
DU
Deleted user
23:06 05.09.2017.

Zanimljivo kako je Iran odustao od svog nuklearnog programa. Ali tu stupa američki političar John Bolton koji je napisao svoj program po kojem bi Amerika trebala odustati od nuklearnog sporazuma sa Iranom. Eto iako Iran odustao od svog nuklearnog programama ameri opet traže način kako da razvrgnu taj dogovor. I ne samo to nego su opet Iranu izglasali djelomične sankcije. Znači isto bi radili sa Sjevernom Korejom, ispaljivao ovaj rakete ili ne odustao od nuklearnog programa ili ne.

VL
Avatar Foton
Foton
01:44 06.09.2017.

Mene je jako strah da ce i Trump poslati poklon, jedan ali vrijedan. T[aj poklon ce kima poslati andjelima u formi plazme; tj rastavljenog na protone i elektrone

VL
NE
Necujato
23:12 05.09.2017.

I ovaj se valjda zove "antipacista" i ima crvenu petokreketacu

VL
MX
Mister X
21:15 05.09.2017.

Američki veleposlanik za razoružanje Robert Wood istaknuo je kako je Sjeverna Koreja svojim testom ponovno prkosila međunarodnoj zajednici .. Kao mogu prkositi samo oni a do sad svi koji testiraju svoje naoružanje nikome.. Ima podmuklih država koji taje skrivaju svojeje super oružje . Da bi druge mogli time iznenaditi dotući uništiti... Tko su ti tipovi neka ih netko napomene u toj međunarodnoj zajednici da tvrde bez razloga da je pucanje u zrak od straha prkos ? Kome je to prkos Rusiji Kini ili Afganistanu ili Iraku Iranu ??? Somaliji ? Ako je netko tu za žaliti u cijeloj priči je je samo Izglađivana S. Koreja koja se boji opasnih susjeda atomskih sila bila prisiljena radi vlastite zaštite pošteno naoružati . Graničiti sa atomskim silama nije baš ugodno Kina i Rusija .. A jedini se isprpado kao za nas sve samo USA !

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
18:00 05.09.2017.

Ma gdje je samo jedan komunista, tam je sračka, a kami li puno takvih. To sve treba na Mars. Raketom u jednom smjeru.

VL
Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
16:52 05.09.2017.

Mi Hrvati smo domoljubna brača sa Sjevernom Korejom i da imamo Kima umjesto Plenkija nebi mi samo poskušali maznuti more Sloveniji, BiH i CG nego bi sa našim raketami protiv tuče uz Boga I domoljubje opalili po njima. SAD bi napali tek sledeči mjesec.

VL
40
402
17:55 05.09.2017.

Ako ne bude totalne blokade Sjeverne Koreje slijedi siguran i konacan udar po sir/ podebeljucu.Kina i Rusija su su odgovorne najvise za to stanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.