Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAO SUSRET
Povratak na članak

Sjeverna Koreja tvrdi: 'Otvoreni smo za rješavanje problema sa SAD-om'

Trump je u pismu Kimu iznenada otkazao sastanak, planiran za 12. lipnja u Singapuru, koji je trebao biti prvi susret nekog aktualnog američkog predsjednika i sjevernokorejskog čelnika.

Komentari 19

Avatar dzambo
dzambo
07:57 25.05.2018.

Ja mislim da bi onaj ''klempavi'' morao prvo da plati ''Rocket Manu'' da se vrati na pregovore a ona ''koruptirana baba'' da je ona dobila izbore do sad za samo jednu god. Rocket Man bi vec lansirao svoje ljude na Mjesec, taxa Amerima koji rade bila bi jedno 5 puta veca da se mogu placati ovi kak ih zovu ''undocumentet'' imigrants a fino ne priznaju da ilegalno znaci ''ilegalno'' I nema okolo...ko sto je Josip Broz izjavio ''Kod mene je lopov bio lopv''Liberali su jednostavno ''felsirani'' toliko da ne vide ko ih je z.....vec 30 god. Trump je nesto drugo nije ''establishment'' I kod njega nema obecanje ludom radovanje jos da ovi u Kongresu nekoce do sad bi ispunio sva obecanja, I onda kad se ''pojavi'' ka onaj iz NY sto je tuzija roditelje sto su ga izbacili iz kuce nije ni cudo sa kakvim liberalima imamo posla...ovi iz Holivoda za Trumpa nenavijaju a navijaju za ilegalne imigrante ALI NIKAKO da se mogu naseliti u njihove ulice I okolo njihovih dvoraca I ne vole zid na granici ALI podigli su velike zidove oko svojih imanja,te ilegalne prepustaju da se dosele gdje je jos malo srednje klase ostalo u njihove ulice tak da dokrajce sve sto valja u USA, Mislim stvarno toliko su licemjerni I dvolicni liberali I ja mislim da ce sad u Novembru biti potuceni na izborima ko Srbi na Kosovu I za iducih puno..puno..puno god. nece doc sebi.A Trump bi moga lako jos 4 god. extra ostat majko moja bit ce smak svijeta, A kad on zavrsi mandate ni media ni establishment vise nece biti isti NIKADA.

VL
PR
prajdali100
08:03 25.05.2018.

Što je Kim ? Čim Kina počne zavrtati ruke proradi uglađeniji govor i poziv na dijalog.

VL
PI
PiratiSnebesa
08:40 25.05.2018.

Trump je svom prijatelju Kimu ukazao na opasnost libijskog scenarija i odgodio sastanak, po sadržaju pisma se vidi duboko poštovanje Amerike prema buntovnom režimu u Pjongjangu pa svi skupa možemo s poštovanjem gledati i Ameriku, to što postoje izvjesne agresivne namjere je znak da i Amerika i Sjeverna Koreja imaju još puno posla na sebi jer napadači nas uvijek brane od samih sebe, kad sebi ne budemo neprijatelji nestat će i potencijalnih agresora.

VL
HO
homofob
18:21 25.05.2018.

Kada djetetu netko pokaze bombone pa mu ih onda neda djete zeli bombone jos vise. Tada se samo malo povisi "cjena" bombona a djete ce vec biti pripremljeno i smeksano rediti sta god mu se kaze. Stari trik navlacenja i cjenkanja a Bucko progutao i udicu i olovo i plovak! Trump ce kao teaka srca pristati na pregovore ali ce traziti poslusnost. Nece pasti na vizantizme kao ranije Clinton I Bush: slali besplatno brodove pune hrane I naftnih derivate a Buckov tata ponovno pokrenuo pogone za proizvodnju nuklearnog goriva. "Papa" Trump ce pritegniti od pocetka a Bucko ce pristati jer nemaju dovoljno hrane niti nafte a "Papa" ce malo popustiti pa onda jako stegnuti - stari lisac majstor u cjenkanju i trgovini!

VL
Avatar links
links
07:52 25.05.2018.

slika dostojna muppet showa!!

VL
BA
barbaizamerike
07:34 25.05.2018.

Poslo bi ja nasu kraljicu Kolindu da to sredi i izgladi

VL
Avatar dobry
dobry
10:32 25.05.2018.

Međusobno nadmudrivanje Amerike i Kine i niš više.

VL
DU
Deleted user
07:52 25.05.2018.

Zločesta Sjeverna Koreja, nije htjela na zahtjev Amerike predati sve oružje Americi pa tek onda pregovarati. Libija je pristala na takav prijedlog Amerike i vidi što je toj državi to donijelo. Uništena država postala je leglo terorista, a prije rata bila je najnaprednija Afrička država.

VL
ST
stomugromova
07:32 25.05.2018.

Dobar je.Mali zastoj pregovora je bila poruka nenadertalcu Boltonu da pazi što priča.Idiot je spominjao scenarij Gadafija.Sad malo kad im je dao po repu i priliku da se korigiraju,može sve ispočetka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.