Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kim Jong Un:
Povratak na članak

'Sjeverna Koreja treba zadati udarac onima koji joj nameću sankcije'

Kim je prvi put iznio sjevernokorejsko stajalište o drugome američko-sjevernokorejskom summitu u Hanoiju koji je propao u veljači i signalizirao trajni fokus na ekonomskom razvoju, strateški smjer koji je službeno proglašen kao prioritet u travnju prošle godine

Komentari 4

DH
dalibor.hren
21:41 11.04.2019.

Hoće li i Kim pritisnuti gumb kao Plenki i Kinez?

VL
HU
hudarupa3
14:25 11.04.2019.

Sjeverna Koreja ima nevjerojatnu sreću da nije dio modernog sistema u kojem žive nevjerojatno zaglupljeni ljudi u posve izvrnutoj stvarnosti uvjereni da su najpametniji i najnapredniji samo zato što ih robe u luksuznim svinjcima, kad dođe svinjokolja bit će veselo.

VL
AO
ante.oreskovic75
13:29 11.04.2019.

Milioni jadnika bi bili neizmjerno sretni da im omogući da svaki dan imaju bilomkakovu hranu!Od njegovih bombi i megalomanije svima se povraća!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.