Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKRIVENO UPOZORENJE
Povratak na članak

Sjeverna Koreja prijeti: Samo o SAD-u ovisi koji će božićni dar odabrati

Stručnjaci  i južnokorejski mediji izjavu vide kao prijetnju da bi Sjeverna Koreja mogla ukinuti svoj moratorij na nuklearne pokuse kao i pokuse s projektilima dugog dometa

Komentari 8

Avatar navijač
navijač
10:54 03.12.2019.

Ovi gladuši opet plaše ježa golom gu.icom.

VL
OB
ObrenM
16:46 03.12.2019.

Trump bi ih pojeo za predjelo.

VL
Avatar Mentat
Mentat
10:52 03.12.2019.

Da mi je biti ptica u toj državi jedno pola godine, da vidim i proučim taj mentalni sklop. Država im "zvuči" kao neka fantasy knjiga, gdje Lord Ruler emperor-god, vlada magijom.

VL
MX
Mister X
10:23 03.12.2019.

Sjeverna Koreja"""" prijeti"""": Samo o SAD-u ovisi koji će božićni dar odabrati, ii če nam dati nešto da jedemo - te neku sigurnost ili se moramo dalje naoružavati testirati i spremati za smodbranu ? ... Nadnaravno da je u tomee smijeru cijela poruka. Najboje mi je da sad sa zapada se trude neki da obavjeste l(j)ude na zapadu akao ih S. Koreja ugrožava . Oni koji su dokazano gladni jadni sami sa sitnim porencijalom od par raetica ili 2- 3 atomske ( mtoro naoružanje koje postoji preko 70 godina ) je u funkciji kao prijete Americi ( automatski cijelom zapadu NATO svezu koji je oko milion i dvujesto tisuća u svakom pogledu nadmočniji... Iako je morlna osnova ( na strani daleo slabijega i izgladnjeloga naroda S Koreje ) Iako mu nisu saveznici (NATO 2 ) ali su mu susjedi Kina i Rusija . A oni su ti koji vide i razumiju igru koji shvčaju kako ima jaih država najajčih koji brzo dolete i rasturaju druge države do kamenog doba ... I to ako je razlog samo zato jer se pojavi jedan ili 2 sa nožem ispod vrata nekoga špijuna kojega neko poslao da može ubrzo sa esadrilama najmodernijih zrakoplova i raketama da ga brane 5 godina i više od tih odjedno tamo samo svih teritorijalista u Siriji Iraku Libiji i kako znamo 18 godina u Afganistanu ..

VL
DU
Deleted user
10:54 03.12.2019.

Kako sad to? Do jučer su Trump i Kim Jong bili najveći pajdaši, čak su trampoljupci predlagali Nobela za to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.