Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
testno lansiranje
Povratak na članak

Sjeverna Koreja potvrdila da je ispalila projektil s podmornice

Lansiranje projektila koje se dogodilo u srijedu dosad je najprovokativniji čin Pjongjanga otkad su 2018 nastavljeni nuklearni pregovori s SAD-om i podsjetnik da Sjeverna Koreja agresivno razvija svoje oružje, uključujući i interkontinentalne balističke projektile

Komentari 12

CO
Constantine
19:36 03.10.2019.

Iz podmornice a nikako s podmornice.Raketa je stavljena u podmornicu a ne na podmornicu i ispaljuje se iz utrobe podmornice/IZ PODMORNICE a nikako s podmornice sto podrazumjeva palubu .To je logika i zdravo razmisljanje a vi neke nove pravopise objesite macku na rep.Ako pustas plinove/prdis/onda ne prdis s dupeta vec iz dupeta,Jel vam sada jasno sto znaci zdravi razum.Ili mozda grijesim?

VL
SJ
Samo ja
10:24 03.10.2019.

S podmornice ili iz podmornice? što je tu točno?

VL
Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
20:29 03.10.2019.

Da je raketa pogodila Damask Ameri riječ ne bi rekli.

VL
KA
Kal
20:13 03.10.2019.

Kim je legenda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.