Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna Koreja:
Povratak na članak

'Nikada nećemo zaustaviti razvoj našeg nuklearnog oružja!'

Nikada nećemo staviti naš obrambeni nuklearni program na pregovarački stol, rekao je sjevernokorejski izaslanik u Genevi

Komentari 22

IB
istina_boli
15:58 22.08.2017.

Sto vise ameri pritiscu kineze to vise kinezi potpomazu i huskaju koreance. Nema logike ta tako siromasna zemlja toliko brzo razvije raketnu i nuklearnu tehnologiju bez debele pomoci sa strane.

VL
MX
Mister X
22:47 22.08.2017.

A to volimo i to prakticiramo vaditi iz konteksta samo ovo 'Nikada nećemo zaustaviti razvoj našeg nuklearnog oružja!'

VL
MX
Mister X
22:46 22.08.2017.

Homofob Ukratko rezimi koji nisu dorasli civiliziranom ponasanju u drustvu ljudske zajednice bi morali biti odstranjeni kao gnojni cir na guzici! Nemoj tako o Amerikancima nema smisla . Naravno da S Koreja ima pravo kao i svaka država da see sigurno naoružava ipak joj neprijatelj Kina i Rusija pre blizu jeli taki . Americi ne mogu ni da prijete jer su koliko 20.00o km daleko . Ako se čir na guzici na Ruskoj granici pojavi i ne zaslužuje da bude odstreljan gdje je tu logika... Sadam . Gadafi su bili zna se zato su tako prošli , Assad skoro i Erdogan ! Ovaj se boji u S. Koreji sječa se pedesetih godina kada su popušili 3 miliona svojih ljudi. A svjestan je da onaj tko ti izgladnjuje djecu i narod decenijima . A nisi ispalio metka izvan svog dvorišta da mu nije za vjerovati da je on poštenjačina <!!! Ali napraviš iz gladnoga neprijatelja samo tako da imaš pravo čireve po svijetu rješavati demokratskom silom . A drugi za sada gledaju umjesto da se ugledaju još neke sile da se krenu sa svojim atomskim da se rješavaju svojih čireva i čirića jesmo zato ?

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:45 23.08.2017.

Svatko normal zna da mora imati neko snazno oruzje za odvracanje serijskog ubojice iz imperija kaosa koji po cijelome svijetu rade agresije na suverene drzave i masovno ubijaju populaciju drzava koje se nisu u stanju obraniti. Nakon Afganistana, Iraka, Libije, Sirije, Jemena, Somalije itd. itd. svakome je to vec vise nego jasno.

VL
DU
Deleted user
16:44 22.08.2017.

Amerikanci ne mogu ubaciti ISIL u ( takozvana umjerena oporba ) Sjevernu Koreju ni huškati oporbu da prosvjeduje protiv korupcije u Sjevernoj Koreji, jer oporbe nema. Ali mogu voditi propagandi rat desetljećima. Uspjeh tog rata je da su Sjevernokorejski stručnjaci uspjeli iz Ukrajine uvesti motre za svoje atomske rakete. To je dokaz da Amerikanci zapravo nisu željeli spriječiti da S.Koreja razvije svoje rakete jer namjerno nisu radili svoj posao kako treba. Toliko o tome.

VL
Avatar davcro
davcro
15:05 22.08.2017.

Samo čvrsto!!

VL
ZG
zg223
14:44 22.08.2017.

daj dosadni ste vise sa ovim glupostima..javite nam kad zarate s nekim.a to ce biti nikad

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
15:27 22.08.2017.

Sjeverna Koreja je po domoljubnim bajkama i karizmatičnim domoljubnim vođama bratska zemlja naše hrvatske jer sa svim susjedima su u sporu a sebe smatraju za nebeski narod dok kopaju po kontejnerima..

VL
HO
homofob
15:16 22.08.2017.

Da li bi itko polunormalan mogao povjerovati da ce drzave kao S. Koreja, Iran, Sirija, Libija ... dobrovoljno za pregovarackim stolom odustati of nuklearnog oruzja? Povjerovao je Predsjednik Clinton(?) S. Koreji pa im cak za nagradu slao brodove besplatne krane i naftnih derivate nekoliko godina. Povjerovao Predesjednik Obama Iranu pa im skinuo sankcije i odmrznuo teske milijarde dolara kojima su ovi nastavili razvoj nuklearnog oruzja, financirali teroristicke organizacije na Bliskom Istoku te se umjesao u rat u Siriji. Libija je odustala tek kada su ubili Gadafija i raskomadali drzavu, a Sirija programa (za sada) vise nema jer su Izraelci izbombardirali postrojenja. Znaci kada neodgovorne nerazumne drzave krenu putem nuklearnog oruzja jedini nacin ih zaustaviti je najgrublje nasilje! Te neodgovorne drzave prijete vec unaprijed da ce nekoga unistiti kada ce imati Bombu a u isto vrijeme njihovi trolovi tvrde da im nuklearno oruzje treba za obranu makar ih i prije nego imaju Bombu nitko ne dira makar bi ih mogli pregaziti bez previse napora. Ukratko rezimi koji nisu dorasli civiliziranom ponasanju u drustvu ljudske zajadnice bi morali biti odstranjeni kao gnojni cir na guzici!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.