Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva država!
Povratak na članak

Vođa kontrolira vrijeme, imaju lijek za rak, a u povijesti tu je živjelo mitsko biće!

Sjevernokoreanci izmislili su lijek, kombinaciju ginsenga i drugih sastojaka, koji sprječava i liječi neke od najgorih epidemija bolesti koje je svijet vidio.

Komentari 29

AL
alf
09:55 18.12.2017.

Nesto slicno kao i "drug" Tito. Jedino nemaju lijek za ludost jer on kontrolira sve pa i njihov stupanj ludosti. One koji on otkrije da nisu "ludi"za njim stize "zivotna" nagrada. Nesto slicno vidjeno u proslosti na nasim prostorima.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:04 18.12.2017.

onda neka mi ovi što vjeruju u urote i da HARP postoji kako onda ameri ne "pošalju" par oluja na Sj. Koreju i pokažu im tko kontrolira vrijeme?

VL
AL
alphazulu99
09:47 18.12.2017.

Ni tzv. zapadna demokracija nije nista bolja. Oni samo koriste sofisticiranije metode od Kima. Pogledajte malo u sto nas pokusavaju uvjeravati. Proglasavanje nenormalnih stvari normalnima je postala uobicajna pojava u tzv. zapadnoj demokraciji. Pitam vas gdje je razliku u odnosu na Kima, osim u metodama i sredstvima.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:04 18.12.2017.

onda neka mi ovi što vjeruju u urote i da HARP postoji kako onda ameri ne "pošalju" par oluja na Sj. Koreju i pokažu im tko kontrolira vrijeme?

VL
Avatar navijač
navijač
09:33 18.12.2017.

Trebalo bi ga postavit za predsjednika haškog. tribunala.

VL
DU
Deleted user
10:27 18.12.2017.

Bucko Kim i njegova promičba djeluju bezazleno u odnosu na svakodnevno judeomasonsko ispiranje mozga kojem je izloženo pučanstvo tzv. liberalnih demokracija. Bucko je čak i pošteniji - on te u zdrav mozak, a ako na to ne pristaješ, ostaješ bez glave. Judeomasonerija te u zdrav mozak i traže te da im se zahvališ zbog toga, a ako na to ne pristaješ, onda te mrcvare dok im se ne ispričaš, zahvališ i svečano obećaš da ćeš u budućnosti biti poslušan i pokoran.

VL
AU
aunick
04:46 20.12.2017.

Na VL su omiljene teme; Sj. Koreja, Srbija, Rusija i svi oni koji pisu negativno o Hrvatskoj. Bravo za obrazovanje sirokih narodnih masa (kako to vi nekako kazete). Pitam se koga to toliko interesiraju ove teme? Hajde jedno brisanje molim.

VL
ST
Stipan
09:59 18.12.2017.

Kad gledam cirkus u saboru, poželim da im dođe Kim i napravi reda.

VL
5S
505.scrtom
18:14 18.12.2017.

Komentira jedan da im je glavni grad zato tako čist jer nema ko šta baciti od siromaštva.To nije tako točno.Singapur je jedan od najčišćih gradova na svijetu i ne tamo ne vlada komunizam nego su strogi naspram onih koji smećem zagađuju ulice, zato prvo malo razmisliti prije nego što se glupost provali.

VL
Avatar dobry
dobry
23:12 18.12.2017.

Što je previše-previše. S. Koreja antipropaganda diljem svijeta pokušava od običnog čitatelja napraviti debila. Ako im Kim ne valja, neka ga sami mijenjaju. Vidjeli smo u Iraku i Libiji, što se događa, kada netko iz vana intervenira, kako bi "pomogao". Zdrav razum ne dopušta mi da me netko pravi budalom zbog mainstream-a, koji propagira neki centar moći. Koliko ljudi je danas spremno radi lagodnosti koje im život pruža u određenom sustavu ili režimu, prihvatiti lažne vrijednosti za istinu!? Većina, pretpostavljam.

VL
Avatar varešak
varešak
18:51 19.12.2017.

Imaju lijek za rak,imaju oni kuku Mušanovu.

VL
MX
Mister X
10:35 18.12.2017.

To volim i vjerujem to kad smrtni neprijatelj opisiva komentira i producira njegovu "istinu" o S. Koreji, a svoju istinu nam objavi nakon 50 godina i to 50% ! Sa veseljem uzima iz konteksta ono što mu paše da dokažeaže kao su Južni Korejanci super a Sjeverni samo bolesnici !!! Stvarno drže i danas cijeli "svijet" kojem to serviraju da su svi "Amerikanci" ! I treba da vjeruju da im je Putin odabrao i postavio za predsjednika Donalada ali eti godina nikako da saznaju kako i kojim putem to on napravi i dali uopće ili ih Amerikanac laže kad to tvrdi i kaže !!!

VL
DU
Deleted user
09:57 18.12.2017.

Imamo i mi svoga velikog vođu.Ne tako davno je naša predsjednica na inauguracijskom govoru OBEĆALA da ćemo biti najrazvijenija zemlja svijeta.....Jakove-divim ti se junače!

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:31 18.12.2017.

jednorog nije nikakav mit, već stvarnost. nosorog spada u jednoroge, jel tako? :) a ta zapadna mitologija slijedi indijsku mitologiju, ona je bliska kineskoj, i tako u krug. to što se kod jednoroga uglavnom misli na konja sa rogovima, i to jednim, je naš problem, ne problem sjeverne koreje. ne zaboravimo da su na taj račun pokvareni norvežani zarađivali velike novce, kad su pod taj rog zapadnjacima uvaljivali 'rogove' od narvala. nije bilo fejsa i ostalih web truba, pa da to sve u roku od pola sata cijeli svijet zna. kim ima rakete, a hrvatski najsuvremeniji proizvod je sirni namaz sa chilli paprikom, tj. okusom. a da počnete prevoditi sa stranih jezika točno? s koreja objavila da je kim savladao nepovoljne vremenske uvjete. a u cipelama na snijeg i led, hm, tko to ono kod nas dolazi u japankama u šetnju po biokovu...

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
10:21 18.12.2017.

Ovdje u Moskvi gledao sam na TV glavni grad S KOREJE. Ne vjerovatno kako je ljep i cist dobro ureden Pjongjang.Grad je ogroman pun parkova zelenila moderne gradevine.Grad je skoro totalno nov. A tek me impresionira njihov METRO stvarno kaoo galerija..Pjongjang je pun sportski terena .dvorana .bazena. Svatko zaposljen ima stan od drzave medicina skola besplatna. Tehnoloski zaostajemo iza njih sto god.A takav grad mi cemo imati za tisucu i petsto god! Dobro bi bilo da malo popravimo fasade po gradovima!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.