Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14-godišnjak

Sjekirom ubio majku, 3-mjesečnu sestru, baku i brata

sjekira
Duško Jaramaz/Pixsell
27.05.2013.
u 11:49

Tijelo majke (42) pronađeno je u kući u JAR-u, preminula beba nađena je na obližnjem polju. Pedesetosmogodišnja baka i sedmogodišnji brat preminuli su u lokalnoj bolnici.

Južnoafrički tinejdžer uhićen je jer je u petak ujutro navodno ubio četiri člana svoje obitelji, među kojima je majka i tromjesečna sestrica. Pretpostavlja se da je 14-godišnjak stravični napad, u kojem je smaknuo i mlađeg brata te baku, počinio tijekom sotonskog rituala, javlja SkyNews.

Tijelo majke (42) pronađeno je u kući, dok je preminula beba nađena na obližnjem polju. Pedesetosmogodišnja baka i sedmogodišnji brat preminuli su u lokalnoj bolnici. Dvije mlađe sestre u dobi od osam i devet godina uspjele su pobjeći kod susjeda i alarmirati policiju koja je pronašla dječaka i privela ga nekoliko sati nakon jezivog zločina u Johannesburgu.

Danas će se pojaviti pred sudom gdje će biti optužen za četiri ubojstva. Policija još nije ustanovila motiv zločina, no susjedi obitelji uvjereni su da je mladić vršio sotonske rituale.

Preživjeli članovi obitelji javno su se odrekli dječaka. – Ne mogu se s tim nositi, moram uzeti djevojčice i one će biti sa mnom – kazao je ožalošćeni ujak.

>>Tisuće ljudi traže slobodu za čovjeka koji je ubio provalnika!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije