Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod odmorom
Povratak na članak

Sjekirom ganjali učenika po školskom dvorištu!

Učenik je brzom reakcijom uspio izbjeći napad dvojice nasilnika

Komentari 5

TH
thekurcula
11:27 27.11.2012.

Ja bih, da sam vlast, zabranio navijanje za neki fudbaslki klub jer ta aktivnost očigledno od tih mladih ljudi stvara kompletne idiote!

VL
DZ
dzukaficuka
20:44 27.11.2012.

Sigurno Srbi iz Krajine ili BiH nejacad na jednog i to sa sekirom

VL
KO
koza2
10:49 27.11.2012.

Ako nisi jači, budi bar brži...

VL
TH
thekurcula
13:36 27.11.2012.

Pre nekog vremena čitao sam u novinama priču iz navijačkog sveta, iz Beograda, gde su se potukli navijači nekih beogradskih zonaša, nešto kao Čukarički i Rušanj, ili još niže takmičenje, i gde je radila i sva vrsta hladnog oružja. Uhvatila tako suparnička grupa čuvara klupske zastave i hoće da mu je otmu a on ne da! nagurao je sibi u krilo i sav se zgčio dok ga je masa celu minutu cipelarila. On je kasnije prevezen u bolnicu i pravim čudom je preživeo ovaj masakr ali zastavu nije dao! Danas ga slave kao najvećeg navijača tog beogradskog zonaša. I sad neka mi neko kaže da je to normalno ponašanje!

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:08 27.11.2012.

zanimljivo da u francuskoj vlada zabrana organiziranja navijača! a kod nas i u srbiji svi potiču navijačke nemire1 eto, vlada, policija, svi zajedno djeluju da se navijački nered nikad ne kazni!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.