Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Sjedinjene Države Europe sjajan kostim budućnosti ili kostur propale politike

Ako je jedna od prvih reakcija sažeta u pitanju ‘kome bi to koristilo’ onda je to pouzdan znak da još nije vrijeme za europski federalizam. Nije upitno da je to projekt za cijelo ovo stoljeće, ali teško za njegovu prvu četvrtinu.

Komentari 2

MO
mobitel20
17:31 21.12.2017.

Ultraljevicarsko-anarholiberalni multikulti zlocinacki krug je najvece zlo europskog kontinenta! Za razliku od nekadasnjih socijaldemokrata, ovi sadasnji su najveci promotori globalnog kapitala u kojem je interes da se stvaraju "drustva radne snage i konzumenata" koji ce biti liseni svakog drugog identitetaa osim "u se, na se, i podase". To naravno, ne moze proci, ali nam stvaraju ogromne probleme u EU namecuci nakazne politike koji stvaraju nemire u nasim izgradjenim drustvima. Jos imaju obraza to zvati "progresom"!? Shultz je obicni priuceni i neobrazovani aparatcik kojem su dali da se moze osjecati kao "cimbenik", nesto slicno sudrugu mu Juratovicu na mnogo nizoj razini. EU ce biti Konfederacija u kojoj ce narodi KRSCANSKE tradicije suradjivati na pitanjima od njihovih suverenih interesa. Nista vise od toga. Ma koliko se maloumni mundijalisti trudili prikazati nam svoje nakazne fantazije kao "progres".

VL
ST
Startrack
15:27 30.12.2017.

Normalno da USA nisu baza na koju bise trebala ugledat europa. Svak ima svoj stil.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.