Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Sjeća li se itko pjesme 'Lijepa Janja' ili 'Ribara starog kći'

Jedan od njegovih najvećih hitova, svakako je bila nenadmašna interpretacija pjesme “Kafu mi, draga ispeci” koju je Cune čuo od Nade Mamule.

Komentari 8

DU
Deleted user
09:21 24.07.2017.

Jesenti milu bigulicu, bilo bi dobro da gospo'n Derk istraži je li RTS svoje slušatelje i gledaltelje izvjestio da je nedavno umro Relja Bašić. Toliko o pitanju civilizacijske razine.

VL
MA
maleticigor68
09:22 24.07.2017.

Civilizacijski,koga boli tuki za srbina...i za hrt...

VL
BA
bakulušić
20:16 24.07.2017.

Ja se sijećam one pjesme - Tamo daleko kraj mora, tamo je zemlja moja, tamo je Srbija... Izvedena je na beogradsakoj televiziji za vrijeme Jugoslavije. Kao nešto sasvim normalno! Denis Derk se poželio pa bi još. Ja ne bih! Tko želi. Skadarlija ga čeka. I kažu da je jeftino. A HRT-u je dosta Aca. Bez Cune!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.