Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.07.2014. u 14:00

Nova TV je u svojoj programskoj uzdanici, Dnevniku, kao najvažniju vijest pustila udar groma u prodavačice na zadarskoj tržnici.

Na HRT-u je u tijeku sezona godišnjih odmora. Žalosno je da se to vidi na programu. Jer kako drugačije objasniti repriziranje Splitskog festivala na HTV2 ili pak Večeri na 8. katu na HTV1. Festival koji su rijetki imali živaca u cijelosti pogledati i uživo, a nisu se igrale utakmice, u reprizi je, iako se to činilo nemogućim, još iritantniji. I scena, i pjesme i uštogljeni voditelji.

Puno originalnije na "glazbeni spektakl" s Prokurativa osvrnuli su se reporteri RTL-ova Exkluziv Tabloida. Čuli smo stručna mišljenja o pjesmama, strašni sud modnih insajdera o modnim promašajima večeri koji su, vjerujem, spomenute dame natjerali da se zamisle kada će drugi put birati outfite i dobili novinarski zaključak da je današnji Splitski festival, unatoč bogatoj tradiciji, spao na niske grane. Bravo.  

No, ono što su šoubizeri napravili odlično kao da je poništila sportska ekipa. Prilično traljavo najavljena je bila polufinalna utakmica Svjetskog Prvenstva između Brazila i Njemačke, milijunima ljudi najiščekivaniji događaj na svijetu, u sportskim minutama RTL-a Danas.

Nova TV pak je u svojoj programskoj uzdanici, Dnevniku, kao najvažniju vijest pustila udar groma u prodavačice na zadarskoj tržnici. Opravdano jer reportaža i prilog koje je napravio Šime Vičević bili su uistinu zanimljivi i nadasve poučni. Ekipa koja je pak radila reportažu o posljedicama nevremena u Velikoj Gorici ostavila je dojam amaterizma i patetike pa su pokvarili cjelokupni dojam. Šteta što se nisu ugledali u izvrsnog Šimu.

PLUS

Fox Life, kada svi kreću s reprizama, kreće s novim sezonama nekih od najpopularnijih televizijskih serija. Uživancija pred ekranom zagarantirana.

MINUS

Kada radiš na televiziji i izgled je važan. Nedopustivo je izdanje u kojem se uživo u Dnevnik HTV-a javila novinarka iz Velike Gorice. Umjesto da slušamo o problemima građana, u čudu smo gledali u njezinu frizuru.

>>'Anakonda 3 u Zagrebu' u režiji Andrije Jarka

>>Zašto se HTV boji reći da afera Barbika odgovara Karamarku

Komentara 1

ZI
ZICKLER
14:53 09.07.2014.

Moj prijatelj je jednom prilokom rekao: Kada vidim što nudi Nova Tv nije mi žao platiit pretplatu i ja se slažem. Osobno mislim da problem HTV nije kvaliteta već je činjenica da je loša politička situacija u zemlji pa se HTV prezentira koa držaavni advokat. Jer kako objasniti da je kvalitetana reportaža gdje se pola sata priča o tome kako su se drugi osječali kada je došlo do udara groma i pitanja . Kako ste se osječali ? Meni osbno HTV je u svim emisijama ispred konkurencije , a ovi pogotvo Nova je nešto slično kao što je Orah na političkoj sceni stranka revolta, tako i Dnevnik Nove Tv. Jer po mom mišljenju pričati o udaru groma i što dovodi budimo malo pošteni ipak se može pročitati i u knjigama , a takvim temama na dugo i široko se ne priča u središnjoj informativnoj emisiji već postoje različite druge obrazovne i dokumentarne emisije e druga je priča što na Novoj osim dnevnika sve ostale emisije su zabavnog karaktera i sve moraju staviti u taj Dnevnik . Dakle , o ukusima se ne raspravlja , ali po meni je HTV i dalje najbolji kratko jasno i kažu bit , a ne Nova koja deset puta priča nešto u stilu poslije izlaska s toaleta perite ruke i uključuje raznorazne stručnjake da govore o tome zašto ih moramo prati ( to je slično bilo s ovim gromom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije