Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Položaj županija
Povratak na članak

'Situaciju prekomjernog deficita treba iskoristiti za reformu lokalne uprave i samouprave'

Prema podacima, vidljivo je da su tek Grad Zagreb, Istarska županija, Primorsko goranska i Zagrebačka županija neto uplatitelji u proračun, a svi ostali su korisnici

Komentari 2

IS
istina00
14:54 27.02.2015.

sve općine, gradovi ili županije koje se ne mogu samofinancirati moraju odmah biti ukinute!

VL
Avatar comparator
comparator
13:34 27.02.2015.

Gdje je ovdje javna rasprava ? Imamo li kao građani čuti sve podatke ili moramo sajtati ? Gospodo stručnjaci ! Budite ljubazni i svoje rezultate prezentirajte na prikladniji naćin kako bi mali ljudi tj mi građani mogli zakljućiti koje bii to političke posljedice imalo na razvoj demokracije. Mislimda novac nije sve što je važno već je potrebno u dugotrajnoj i politički ravnopravnoj raspravi doći do kvalitetnog riješenja u toj problematici. mislimda se ovakvim površnim prijedlozima pogoduje lijevoj opciji jer je poznato da u gradovima vlada odavno ukotvljena birokratska lijeva opcija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.