Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBRAJAJNJE ŠTETE

Šišljagić: Slavoniji i Baranji prijeti glad ako se šteta ne nadoknadi!

vladimir sisljagic
Marko Mrkonjić/Pixsell
08.06.2010.
u 15:12

Štete nastale od poplava na području Osječko-baranjske županije trenutačno se procjenjuju na više od milijardu kuna.

OSIJEK - Štete nastale od poplava na području Osječko-baranjske županije trenutačno se procjenjuju na više od milijardu kuna. Tek nakon potpunog smirivanja stanja, kako je rečeno na sjednici Skupštine Osječko-baranjske županije, moći će se definirati točne štete. Zbog toga je župan dr. Vladimir Šišljagić zatražio i hitnu pomoć države kako bi se ljudima nadoknadile posljedice.

- Ako se šteta ne nadoknadi, Slavoniji i Baranji prijeti glad! - upozorio je Šišljagić.

Rukovoditelj obrane od poplava Zoran Đurković dodao je kako su sve učestalije poplave u ovome dijelu, čemu doprinose klimatske promjene. Za dodatnu sigurnost nasipa, upozorio je, potrebno je sagraditi oko 20 retencija akumulacija, za što je potrebno izdvojiti između 400 i 500 milijuna kuna.

Komentara 12

PI
Pippo9
18:13 08.06.2010.

Vlada ima mjere i strategije koje će omogućiti napredak i razvoj Slavonije

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
05:07 09.06.2010.

Pljunut u sake...malo reda, rada i stege i sve ce biti OK. Prestati sa glumom maloumnog djeteta koje treba stalno skrb. Tko pomaze kamenjaru kad podbaci vinova loza ili u lici krumpir. Dosta SLINAVKE...zavratite rukave...

DA
darko9
17:39 08.06.2010.

svi koji su osigurali svoje njive dobit če novce od osiguranja a tko nije nemože ni dobiti novce dosta je bilo davanja sve se daje u slavoniju a tamo jad i bjeda tu neršto debelo smrdi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije