Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB I PARTNERI

Šišljagić s kandidatima koalicije predao listu za EU parlament

hdssb,vladimir sisljagic,portal (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
18.03.2013.
u 16:29

Mi ćemo u EP zastupati interese Hrvatske i hrvatskih građana. Programi su nam vrlo slični, mi smo eurorealisti, želimo maksimalno iskoristiti ono što EU pruža kao mogućnost, fondove, objasnio je Šišljagić

Predsjednik HDSSB-a Vladimir Šišljagić danas je s kandidatima s koalicijske liste HDSSB-HDSSD-Zelene Hrvatske također predao liste za izbore za Europski parlament.

- Mislim da imamo kvalitetnih 12 kandidata koji imaju iskustva i u radu u tijelima Europske unije, koji imaju znanje, stručnosti i iskustva. Imamo sedam kandidata HDSSB-a, tri HDSSD-a i dva Zelene Hrvatske. Mi ćemo u EP zastupati interese Hrvatske i hrvatskih građana. Programi su nam vrlo slični, mi smo eurorealisti, želimo maksimalno iskoristiti ono što EU pruža kao mogućnost, fondove, uključiti se u organizacijske i gospodarske tijekove EU – objasnio je Šišljagić.

>>HDSSB: Nismo euroskeptici, nego eurorealisti

Komentara 1

BU
bubimir
23:36 18.03.2013.

šišljagić je jedan od rijetkih političara koji je ovih dana govorio smireno i književnim jezikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije