Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneno prijavljen

Siščanin rušio telefonske stupove pa završio na psihijatriji

'policija1_Pixsell_Crn_0_Arh'
Pixsell
28.12.2011.
u 11:08

Muškarac (36) u dvorištu ispred svoje obiteljske kuće sjekirom je posjekao drveni telefonski stup

Sisačka policija priopćila je da je jučer oko 13.30 sati u Ulici Ante Adamovića u Sisku zatekla 36-godišnjeg muškarca koji je u dvorištu ispred svoje obiteljske kuće sjekirom posjekao drveni telefonski stup koji je zatim pao na kolnik te su popucali telekomunikacijski kabeli. Dvije su kuće zbog toga ostale bez telefonskih linija.

Potom je počeo rušiti i drugi stup, no spriječili su ga policajci koji su ga uhitili i doveli u policiju. Nakon ispitivanja Siščanin je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovaču. Uz to je kazneno prijavljen i zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari te je protiv njega podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Komentara 3

DU
Deleted user
13:34 31.12.2011.

Osto bez posla u željezari pa puko čovjek!

US
U sridu
19:15 31.12.2011.

Sad treba uskociti i pomoci njegovoj Obitelji,ovo je sve postalo zalosno za gledat i slusat.Bitno je da tamo neki takozvani politicari se vose u limuzinama i da mesic ima 10 tjelohranitelja.

CF
celtic f.c.
14:22 06.01.2012.

a tko nebi puka u sisku..to je još dobro.. mrtav grad..nema ništa..sve propalo..nema grad novaca ...!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije