Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLES u Bjeloaru

Siščani najbolji u latinu, a Zagrepčani u standardu

ples
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/9
13.05.2014.
u 13:35

Trofej grada Bjelovara" okupio je 125 plesnih parova iz 29 klubova iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske

Plesni klub H-8 u suorganizaciji Hrvatskog športskog saveza i pod pokroviteljstvom Grada priredio je međunarodni plesni spektakl "Trofej grada Bjelovara" u standardnim i latinsko američkim plesovima, a koji je okupio 125 plesnih parova iz 29 klubova iz Mađarske, Slovenije i Hrvatske.

Pobjednici iz Hrvatske

Latino kraljica i kralj plesnog podija ovog su puta bili Filip Debelec i Marijeta Rimay iz ŠPK ''Top-Step'' iz Siska, dok je u standardu isto vrijedilo za Patrika Majcena i Paulu Jeričević iz ŠPK ''Ritam'' Zagreb, a koji su i osvojili ''Trofej grada Bjelovara''. Dvostruki pobjednici u kategoriji starija mladež B bili su Vedran Sraga i Iva Risek iz ŠPK ''Varaždin'', a koji su se okitili sa zlatnim medaljama i pobjedničkim peharima. U kategoriji odrasli B u standardnim plesovima prvo mjesto odnio je plesni par iz Mađarske Daniel Panka i Dorottya Panka, a drugi je bio par iz Slovenije Jan Pirnat i Ela Vuković.

Uspjesi domaćina

Od domaćih plesača H-8, pobijedili su Mateo Krcić i Adriana Mušanović u kategoriji odrasli B u latinsko-američkim plesovima dok su u standardu osvojili treće mjesto. Kristijan Pavičić i Ivana Klimpak u istoj su kategoriji osvojili 7.  mjesto u ST plesovima i 9. u LA. Ilija Končar i Vanja Haduković pobijedili su u kategoriji starija mladež D1 u ST plesovima dok su bili drugi u LA. Petar Klinac i Erna Sočec među osnovcima D3 osvojili su 5.mjesto u ST-u i 4. u LA, David Ljevar i Vana Četković bili su drugi u La i 4. u ST-u, a što im je bilo dovoljno za ulazak u višu plesnu C kategoriju. Marko Kurešević i Lucija Dalija Šabić među starijom mladeži C u ST-u su osvojili 6.mjesto, a u LA 7.mjesto. Jurica Pajić i Lana Miketek u mladeži C u ST-u bili su peti.

>> Večeras su plesali mladi i odrasli Petrinjci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije