Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija frizera

Šišanjem za 5 kuna Siščani pomogli skloništu za žene

Sisački frizeri u akciji humanitarnog šišanja
Foto: Jasmina Grgurić
16.12.2013.
u 16:41

Građani su novu frizuru čekali u redu od 10 sati, posebice nezaposleni...

Sisački frizeri neradnu su nedjelju izdvojili kako bi u hotelu Panonija šišali na stotine sugrađana za samo pet kuna, pri čemu sav prihod ide za potrebe skloništa Centra za žene Adela. Sekcija frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Sisak lani je prvi put organizirala ovu akciju, zahvaljujući kojoj je uređena majčinska soba te ambulanta pedijatrije Opće bolnice, a velik odaziv nije izostao ni ovoga puta.

Uređaji i popravci

– Javili su nam se i pomogli brojni obrtnici, a građani čekaju u redu od 10 sati. Sretni smo jer kao žene pomažemo ženama, ali i građanima da dobiju novu frizuru po zaista simboličnoj cijeni- kaže predsjednica Sekcije, Ivanka Čačić. Donirati se mogla i koja kuna više, a frizerke su radile predano kao i u svojim salonima.

– Nije mi teško stajati, raditi i odvojiti neradni dan. Lijepo je ako možeš pomoći- kaže Jasna Kastmiler. Među mušeterijama bilo je najviše nezaposlenih, ali i umirovljenika, roditelja s djecom, radnika...– Želim pomoći udruzi Adela i zato sam došla, a ni nova frizura neće škoditi. Sviđa mi se to što se pomaže ljudima koji time onda pomažu dalje. Trebali bi takvi događaji biti češće- kaže Suvada Skočić. Sklonište za žene donaciju će iskoristiti za kupnju hladnjaka, posteljine, madraca i sličnog te radove na popravku kuće.

Ono što si ne mogu kupiti

– Iznenađeni smo i zahvalni što smo izabrani baš mi, jer ćemo si ovako moći priuštiti nužne stvari za koje inače nemamo novca- kaže predsjednica Adele, Marijanka Kovačević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije