Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teritorijalna reforma
Povratak na članak

Sisak spaja mjesne odbore i osniva pet gradskih četvrti

HDZ protiv: 'Radi se o političkoj matematici, ni o čemu drugom'

Komentari 5

19
1995josip
16:17 21.03.2015.

Badava im sva njihova matematika i kalkulacije kada su izgubili povjerenje Hrvatica i Hrvata , kako u Sisku, tako i U Hrvatskoj .

VL
AJ
ajam
17:30 21.03.2015.

Ja ovo ne razumijem. Cetvrt je cetvrti dio necega. Pet gradskih cetvrti ili 5/4. Dobro moze i tako , ali mi onda ispada da Sisak nije jedna cjelina. Sisak je jedna cjelina i ako smo je podijelili na pet dijelovaelova , zasto se onda sluzimo sa cetvrtinama. Ako bi smo Sisak predstavili brojkom , onda je Sisak 1 1/4 grada. Ne razumijem kako odbori mogu predstavljati teritorijalnu podjelu ili organiziranost. Grad je zajednica svih gradjana, a ne zajednica odbora.Za mene su odbori ,odabrane skupine koje predstavljaju nekoka , u ovome slucaju ,teritorijalnu zajednicu.

VL
BB
boze.bili
18:24 21.03.2015.

ova sisačka gradonačelnic je najveća lopiža

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.