Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pošarali plakate

Sisak osvanuo u porukama “Dolje Kradeze!", "Jaco, odlazi”

grafiti protiv vlade (1)
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
1/5
Autori: dp/VLM, mh/VLM
03.03.2011.
u 15:03

Na desetak veleplakata koji su postavljeni uza sisačku obilaznicu proteklih dana pojavili su se protuvladini grafiti

SISAK – Na desetak veleplakata koji su postavljeni uza sisačku obilaznicu proteklih dana pojavili su se protuvladini grafiti. Natpise “Zašto tako mladi da bojimo se gladi”, “Diploma = wc papir”, “Policijo, kad tad stat ćete uz nas!”, “Dolje Kradeze!”, “Jaco, odlazi”, “Dosta” i slično nepoznati su nezadovoljnici išarali crnim sprejem.

Vlasnici dviju sisačkih tvrtki koje se bave oglašavanjem prijavili su slučaj policiji.

– Vlasnici su prijavili da je pošarano šest reklamnih panoa. Oni koji su unajmili te panoe trebaju se izjasniti jesu li oštećeni ili ne. Ako će se smatrati oštećenima, moći će podnijeti prijavu protiv počinitelja. Naime, riječ je o djelu koje se goni privatnom tužbom, a ne po službenoj dužnosti. Sami vlasnici panoa nisu oštećeni, a policija će nastaviti na prikupljanju podataka i rješavanju ovog slučaja - rekla je Natalija Mezak-Dolenčić, policijska službenica za odnose s javnošću u PU sisačko - moslavačkoj.

Ključne riječi

Komentara 9

KU
kukumar
15:58 03.03.2011.

Gotovi su

PA
Pajdo
17:56 03.03.2011.

Bravo svaka cast

Avatar otto_bismarck
otto_bismarck
15:31 03.03.2011.

kradeze nije sam ima on i braču po otpiračkom alatu , malo prežderanih iprenapitih seljačina , malo srbofilozofa dugoprstića , jedan londonohuliganomrzac i još po koji cigan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije